Acasă Imi place Am făcut prima plată cu telefonul mobil în locul cardului

Am făcut prima plată cu telefonul mobil în locul cardului

Autor

Data

CATEGORIE

Merg azi ca un bun băiat de casă ce sunt la Auchan să fac cumpărături pentru casă, desigur. Chestii de curățenie în general și, din fericire, am găsit ceva promoție la Stella Artois, de 5 sticle de 0.33 cu pahar. Așa am adăugat al 10-lea pahar în colecția mea de pahare de bere.

M-am plimbat prin tot Auchanul de am făcut vreo 5000 de pași. Îmi place să mă plimb prin magazine, mai ales dacă sunt singur. Mă uit la toate prostiile, chiar dacă nu am bani. Mai ales la tigăi și d-astea. Slăbiciunea mea sunt.

Bun, adun într-o oră de toate în coș. Dero, soluții de curățenie, bere șamd. Ajung la casă iar în timp ce așteptam să vină rândul meu, iau portofelul să îmi pregătesc cardul. Când colo… surpriză! Cardul nu-i! Deja mă gândeam că mă fac de cacao și că tre să las pungile pe undeva, să vin acasă să iau cardul, să mă întorc la Auchan. Iar la orele 16-17 traficul e destul de urât și în Suceava.

plata cu telefonul

Trec mai departe de casă cu speranța că o să descopăr plata cu telefonul și că va funcționa chiar și la aparatele alea de la Auchan.

Ajung la aparat, scanez bonul și deschid telefonul și aplicația Homebank de la ING. Știam eu că tre să activez ceva pe acolo. Activez serviciul, îmi cere codul PIN și adresa de mail. Activez NFC pe telefon și ating cu telefon acel loc special pt cardurile contactless. Și a mers.

M-am bucurat și am zis că sigur voi plăti mai des cu telefonul. Chiar e mai comod.

Presupun că merge în majoritatea supermarket-urilor mari. Sau mă rog, hypermarketuri.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente