Skip to content

Planuri pentru 2015

Am încheiat articolul de ieri, sau de anul trecut dacă sună mai bine, spunând că am multe planuri pentru anul 2015. Atunci când fac o promisiune pe blog, pentru mine este mult mai serioasă și fac tot posibilul să o respect. Practic, atunci când scriu ceva pe blog, acel lucru devine oficial.

Am mari așteptări de la 2015, chiar dacă eu sunt o persoană mai pesimistă. Sper și simt ca acesta să fie un an bun și voi face tot posibilul să fie un an cât mai reușit. Mai jos, am făcut o mică listă cu planurile pentru 2015.

 1. Vreau să încep să scriu câte două articole pe zi pe blog.
 2. Vreau ca în primele 6 luni să realizez o colaborare sau chiar două care să includă acest blog.
 3. Vreau să scriu cât mai multe articole utile, pentru cititori.
 4. Vreau să devin un blogger mai bun.
 5. Vreau să citesc mai multe cărți.
 6. Vreau să învăț ceva nou, poate design web.
 7. Vreau să încep o relație frumoasă și serioasă.
 8. Vreau să scriu mai mult și pe blogdecarti.ro.
 9. Vreau să fac mai mult sport, să pedalez mai mult.
 10. Vreau să îmi cumpăr o bicicletă nouă, mai ușoară, mai de drum lung.
 11. Voi investi pentru a deveni un om mai bun.

welcome-2015-bye-bye-2014-1

 

11 Comments

 1. Cu multa munca obtii aproape orice.
  Eu am invatat ca sanatatea e mai buna ca orice. Aia imi doresc. In rest, voi gasi eu putere de munca sa le fac pe toate. 🙂

  • Multumesc, asemenea !

 2. Sorin Sorin

  Cel mai important e că aceste planuri sînt realizabile, şi nu doar divine dorite dorinţe! Şi dacă stau bine să mă gîndesc, începutul de an e cea mai bună ocazie că fiecare să-şi propună cîte ceva de realizat pentru anul în curs, respectând totuşi regula „atenţie ce-ţi doreşti că s-ar putea să se-mplineasca”. Pentru că mai mult decît orice, bucuria de a face un lucru, oricît de mărunt, e mai mare decît împlinirea unei dorinţe care ţine de domeniul ficţiunii. Azi m-am abonat la acest blog pentru că am citit un foarte scurt comentariu pe alt blog (Gabriel), blog pe care îl citesc constant şi pe care mai şi comentez, şi tot de comentat voi mai comenta şi aici.
  Sănătate, bucurii şi fericire va doresc în noul an 2015 !

  • Multumesc, asemenea !

 3. Dan Dan

  Eu mi-am propus sa scriu cat mai mult in engleza in 2015 si sa fac afiliere cu retelele din afara sa vad unde ajung :). Si apoi sa fac o comparatie cu ce e in Romania. Stiu ca nu e usor, dar daca nu incerc nu voi afla niciodata.

  • Suna tare bine. Sa ne anunti ce ai reusit ! Succes.

   • Dan Dan

    Deja am facut o conversie cu amazon 🙂 Vad ca m-au acceptat mai departe. Asa e la amazon trebuie ca pe parcursul a 6 luni sa ai macar o conversie. De acum nu ma mai agit si scriu fara stres despre ce cred ca se vinde. Comisionul e 4%, pare mic dar rata de conversie este chiar mare iar perioada de recurenta este de 24 ore. In plus daca intr-o luna faci 7 conversii procentul creste la 6% iar apoi daca faci parca minim 10 creste la 8%. Interesant 🙂 Voi incerca sa promovez produse de minim 100$ care se vand foarte bine. La amazon este usor sa identifici ce produse se vand cel mai bine pentru ca are si sectiune cu bestseller-uri. De asemenea te mai poti orienta dupa nr de review-uri si dupa valoarea rating stars (votul acordat de clienti). Ideea e sa gasesti produse care se vand bine, au pret cat de cat peste 100$ si care au concurenta mica in google. Voi reveni peste cateva luni cu rezultate. Am auzit de persoane care au ajuns la cateva mii de $ pe luna dupa doar 6 sau 8 luni.
    Mai sunt si alte retele gen linkshare, shareasale, commission junction sau ebay partner network. Ebay partner network este mai speciala in sensul ca te plateste la click dar nu e ca si google adsense ci da o anumita valoare clickului respectiv in functie de calitatea traficului si probabilitatea ca acel client sa cumpere. De ex daca vede ca in urma traficului trimis de tine se si cumpara creste si valoarea pe click. Interesant.
    Deocamdata ma concentrez pe amazon. Vad ca la electronice are procent de 4% ceea ce mise pare chiar bine.
    Deja incep sa visez 🙂 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.