Acasă Diverse Până la urmă a fost SH

Până la urmă a fost SH

Autor

Data

CATEGORIE

Nimic nu e mai aiurea decât acele momente în care îți pui ceva în plan, doar că nu îți iese. Eu unul mă oftic tare mult atunci când intervin unele lucruri care nu-mi permit să-mi îndeplinesc visele.

De ceva timp am tot zis că vreau bicicletă. Și am tot zis, am tot căutat și aproape că îmi cumpăram din Decathlon. Mai aveam nevoie de vreo 300 de lei și mai erau doar câteva zile până în momentul în care aș fi putut să îmi văd visul îndeplinit.

Doar că… ghici ce: mașina mea nu a fost încântată de ideea mea de a folosi mai mult două roți, în locul celor patru. Așa că s-a gândit ea că ar fi fain să mă pună la cheltuială.

A început să crape pe la ea termostatul, ceva etrier, discuri, plăcuțe șamd. Iar pentru că încă nu pot merge cu bicicleta la țară, am reorientat bugetul către mașina. Am început să repar la ea și totul pare că nu se mai termină.

E al naibii de frustrant. Așa că până la urmă am luat o bicicletă, departe de ceea ce voiam eu, de la un prieten. Încă nu i-am plătit, că oricum nu aveam cu ce. E un fel de bicicletă de oraș, la mâna a doua. Iar azi am ieșit pentru prima oară prin Suceava. N-a fost rău, dar se vede lipsa de mișcare din ultima vreme.

Dar poate pe la vară voi reuși să fac și ceea ce mi-am propus inițial.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente