Acasă Diverse Ochelari pentru condus noaptea?

Ochelari pentru condus noaptea?

Autor

Data

CATEGORIE

Cred ca am o rezistență destul de bună atunci cand vine vorba de condus și nu e nici un bai daca trebuie sa conduc ore în șir, mai ales dacă am dormit bine cu o noapte înainte. Marea mea problemă e aceea ca luminile, indiferent că vin de la soare ori de la faruri, îmi obosesc destul de rău ochii.

Ziua ca ziua, dar noaptea e cel mai grav. Și m-am tot lovit deseori în Carrefour de acei ochelari pentru condus noaptea însă niciodată nu mi-au inspirat încredere.

Mă refer la acei ochelari galbeni care arată ca de jucărie, aspectul fiind poate detaliul care mă face să nu îi cumpăr. Totuși, în ultimele zile m-am decis că trebuie să îi încerc, măcar să nu îmi pară rău.

Am văzut și pe internet o mulțime de ochelari pentru condus noaptea, însă probabil îi voi lua din Carrefour, că tot fac majoritatea cumpărăturilor de acolo.

Ați încercat ochelarii de acest tip?

1 COMENTARIU

  1. Eu am unii luati in 2012 de la ceva individ ce vindea astfel de chestii. De fapt am luat atunci trei perechi de ochelari, unii pentru condus pe timp de zi ce pot sa fie utilizati si pe post de ochelari de soare, unii pentru condus pe timp de noapte si unii pentru PC. Aia pentru condus au fost OK, iar pe aia de noapte inca ii mai am (ceilalti s-au rupt), dar aia pentru PC erau mult prea obscuri.
    In cazul meu au meritat, dar eu am si ceva fotofobie mai ales la ochiul transplantat asa ca s-ar putea sa fie o opinie subiectiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente