Ochelari pentru condus noaptea?

Cred ca am o rezistență destul de bună atunci cand vine vorba de condus și nu e nici un bai daca trebuie sa conduc ore în șir, mai ales dacă am dormit bine cu o noapte înainte. Marea mea problemă e aceea ca luminile, indiferent că vin de la soare ori de la faruri, îmi obosesc destul de rău ochii.

Ziua ca ziua, dar noaptea e cel mai grav. Și m-am tot lovit deseori în Carrefour de acei ochelari pentru condus noaptea însă niciodată nu mi-au inspirat încredere.

Mă refer la acei ochelari galbeni care arată ca de jucărie, aspectul fiind poate detaliul care mă face să nu îi cumpăr. Totuși, în ultimele zile m-am decis că trebuie să îi încerc, măcar să nu îmi pară rău.

Am văzut și pe internet o mulțime de ochelari pentru condus noaptea, însă probabil îi voi lua din Carrefour, că tot fac majoritatea cumpărăturilor de acolo.

Ați încercat ochelarii de acest tip?

Un comentariu


  1. Eu am unii luati in 2012 de la ceva individ ce vindea astfel de chestii. De fapt am luat atunci trei perechi de ochelari, unii pentru condus pe timp de zi ce pot sa fie utilizati si pe post de ochelari de soare, unii pentru condus pe timp de noapte si unii pentru PC. Aia pentru condus au fost OK, iar pe aia de noapte inca ii mai am (ceilalti s-au rupt), dar aia pentru PC erau mult prea obscuri.
    In cazul meu au meritat, dar eu am si ceva fotofobie mai ales la ochiul transplantat asa ca s-ar putea sa fie o opinie subiectiva.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.