Dinamo a retrogradat în liga a II-a

Abia acum, deși ar fi trebuit să o facă de mult prea mult timp. Dar, nu ajută cu nimic retrogradarea în liga II-a, ci ar fi bine să-și dea reset ca să o ia de la începuturi, așa cum a făcut-o Rapidu` care acum e mai mult decât bine.

Sunt dinamovist de când mă știu, dar de câțiva ani nu prea mai găsesc nimic cu care să rezonez la clubul ăsta. Pur și simplu mult prea multe probleme și nu neapărat fotbalistice, nu că ar fi excelat la punctul ăsta.

Mult prea multe datorii, oameni care numai binele echipei nu au vrut, drepturi și alte prostii de genul deținute de fel și fel de anonimi, manevre și combinații. Toate astea au dus la retrogradarea de azi.

Sper să se desființeze, să o ia de la 0 de prin liga a V-a și să pună, ușor-ușor, bazele unui club curat. Doar în acest fel cred că mai poate scoate capul Dinamo București în fotbal, altfel nu văd cum.

Păcat de fanii care i-au susținut chiar și în această situație mediocră. Chiar dacă poate că și unii dintre fani nu sunt tocmai de aplaudat.

Rămân în continuare dinamovist, dar numai dacă o ia de la zero, așa cum am mai spus.

Distribuie articolul:

2 Comentarii

  1. E bine ca Dinamo nu sunt in orasul tau, eu trebuie sa suport scandalul tot mai des al celor de la Petrolul. Niste idioti care se drogheaza si se imbata si apoi se bat cu jandarmii.

    • Posibil să ai dreptate, nu am experimentat. Botoșani a avut galerie doar pentru o perioadă scurtă de timp și erau majoritatea tinerei…

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.