Netflix introduce transferul de profil

Netflix m-a anunțat astăzi printr-un mail că au introdus o opțiune pe care o găsesc ca fiind tare interesantă: transferul de profil.

Ce face această funcție? Ei bine, este simplu, te ajută să transferi un profil de pe un cont pe altul. Odată cu el vor fi transferate și lista, istoricul vizionărilor, jocurile salvate, setările și alte detalii de acest tip.

Altfel spus, dacă împarți contul cu alte persoane – ceea ce sigur faci – iar una dintre ele nu mai plătește, ori se supără din cine știe ce motive, își poate face bagajul pentru a pleca pe cont propriu.

Funcția pare menită să încurajeze divorțurile între persoanele care împart același cont. Ori poate fi o funcție care prevede interzicerea împărtășirii contului de Netflix. Luați-o cum vreți!

Ca proprietar al contului, poți dezactiva opțiunea. Dacă nu vei face asta, ea va fi activată automat peste ceva timp.

Ce se anunță, oare?

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.