Netflix face încă un pas către oprirea partajării conturilor

Cine credea că Netflix renunță la ideea de a interzice partajarea conturilor? Nici pe departe! Se pare că Netflix face primul pas important pentru ca această interzicere să devină general valabilă.

Chiar dacă o luuuungă perioadă de timp Netflix a încurajat partajarea conturilor, dorința de a obține venituri mai mari sau chiar scăderea veniturilor i-a determinat să își schimbe punctul de vedere.

Cei de la Netflix spun că sunt mulțumiți de rezultatele obținute după ce au testat partajarea plătită în câteva țări, așa că au decis ca începând din vară să impună noile reguli la scară largă, inclusiv în SUA.

Odată cu implementarea noilor reguli, ni se va cere să introducem o locație principală pentru contul nostru precum și o adresă separată.

În final, ar mai fi de subliniat că Netflix a renunțat la serviciul cu care „a devenit mare”, mai precis acela de a furniza DVD-uri prin poștă. De asemenea, Netflix creează un plan de streaming cu reclame la rezoluția de 1080p.

Să o dăm pe ghicite: când credeți că va introduce Netflix această regulă în România?

Distribuie articolul:

13 comentarii

  1. Ce e drept, o grămadă de lume folosește Netflix-ul partajat. Când am spus cuiva că noi avem contul nostru de Netflix acasă, fără să îl „împărțim” cu vreun prieten, mi s-a zis că arunc jumătate din bani pe fereastră 🙂

  2. Sincer in ultima luna m-am uitat doar la Night Agent. Nu-l mai plătesc luna asta. Nu mai merită pt ca nu mai am ce viziona.

  3. Eu voi renunta in aceste conditii la Netflix, deoarece nu ma uit suficient de des la el sa consider ca merita 12 euro lunar din punctul meu de vedere.
    Asa, cu cont partajat, pentru 3 euro nu vreau sa ma sustrag mai mult pentru prietenii cu care il impart, chiar daca nu ma uit deloc la el

  4. Eu cred că nu sunt conștienți câte conturi vor fi închise de către utilizatori..chiar și eu îl voi închide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.