A mai trecut un blogmeet

Au trecut deja 6 luni de când bloggerii din Botoșani ies să bea câte o bere împreună. Astfel, acum două zile ne-am întâlnit cu toții pentru a 6-a întâlnire, sau după cum îl numim noi: la Blogmeet 6.5.

Știam deja că totul va fi mai fain după tabăra pe care am organizat-o împreună. După 3 ore de mers după cărți de vizită abia așteptam să ajung la noul local – voi vorbi mai jos despre el – și să beau o bere bună.

Am fost foarte punctual și am reușit să ajung acolo la 15:58, deci cu două minute înainte de ora oficială de start. Credeam că voi aștepta puțin restul bloggerilor însă se pare că și aceștia, la fel ca mine, au fost nerăbdători și au venit chiar cu jumătate de oră înainte. Astfel când am ajuns eu aceștia așezau deja mesele ca să putem încăpea cu toții.

Cel mai mult mă bucur că au venit iar persoane noi. Astfel la acest blogmeet am avut ocazia să o cunosc pe Andreea – sau Ingrid, mie mi-e mai ușor să zic Andreea – cu care am mai vorbit și după blogmeet și e o persoană tare de treabă. Tot la blogmeet-ul ăsta a venit și Eduard, fotograf de meserie, cu care am râs și am glumit – pe seama părului meu, desigur – iar totul a fost ok.

După cum vorbeam cu o prietenă pe autobuz, în drum spre Botoșani, puteam să jur că blogmeetul va începe cu câteva glumițe legate de părul meu ca de afro. Apoi încetul cu încetul am trecut la discuții mai serioase și am mai vorbit puțin despre advertoriale, despre mutarea mea pe un nou domeniu, lucru pe care i l-am recomandat și lui Răzvan să îl facă. Mai apoi am trecut la discuții despre Europa, după cum ne-am obișnuit datorită sponsorului Europe Direct Botoșani. Printre discuțiile noastre și-au făcut loc și drepturile pe care le avem noi ca cetățeni europeni precum și ce avantaje putem avea din partea UE.

Am avut totuși și o mică dezamăgire: cafeneaua care îmi plăcea mie tare mult s-a închis. Totuși se pare că i-a luat locul un local care este chiar în regulă și anume Gourmand Social Caffe. Aceștia au fost foarte de treabă cu noi și ne-au sponsorizat cu câte 10 lei pentru consum de fiecare și astfel m-am bucurat de două beri Ursus Premium gratuite. Totodată am avut la dispoziție mai multe varietăți de bere Ursus începând de la cea Premium și terminând cu Ursus Black. Am avut la dispoziție și mâncare însă eu nu am ales să mănânc așa că îi las pe cei care au făcut-o să își spună părerea.

Din păcate eu am fost nevoit să plec la 18.00 deoarece la 18.30 aveam autobuz și astfel am plecat cam frustrat pentru că nu am mai putut să mai rămân. Totuși m-am bucurat mult că i-am văzut aproape pe toți, fiind prezenți doar 15 din totalul destul de mare de bloggeri din Botoșani.

bloggeri din botosani

 

Distribuie articolul:

12 comentarii

    • Imediat ce am dat examenul de BAC la geografie am plecat acasa, la tara. De atunci nu am mai trecut decat o data prin Botosani. Nu mai stiu ce nebunii se intampla. A fost populara acum ceva timp imaginea cu doua banci una in fata celeilalte, care stiu sigur ca erau in Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.