Skip to content

La multi ani de ziua cartii

Last updated on 21 august 2014

investesc in culturaNu am scris nimic de Paște însă am ținut să scriu numaidecât de Ziua Cărții. Ziua cărții se sărbătorește în fiecare an pe 23 aprilie, adică azi, și este o zi internațională organizată de către UNESCO.

La noi se pare că se sărbătorește Ziua bibliotecarului însă în concomitent se sărbătorește și Ziua cărții și a drepturilor de autor.

Am aflat încă de acum două zile de această sărbătoare și m-am decis să o sărbătoresc și eu. Și cum aș fi putut sărbători mai bine dacă nu prin achiziționarea unor cărți noi ? Mereu am cumpărat cărți de pe Libris așa că azi tot la ei am apelat. Prefer acest site deoarece oferă transport gratuit dar și promoții cu reduceri de până la 90%. Pe lângă acestea, faptul că mai primeam și o carte gratuită m-a convins să trimit o comandă.

M-am decis destul de greu însă după câteva sfaturi primite de la Gabriel am făcut alegerea finală: Hoțul de cărți și Hobitul, care m-au costat 50 de lei.

Prin acest articol țin numaidecât să îi felicit pe Brașovenii de la Libris care fac o treabă foarte bună în mediul online. De la ei am cumpărat primele cărți online și m-au convins să mai cumpăr atunci când am bani și când sunt promoții. De asemenea sunt de apreciat campaniile pe care aceștia le organizează precum și promoțiile zilnice.

Prea curând nu îmi voi mai permite să cumpăr cărți însă voi pune bani la pușculiță deoarece vreau să îmi cumpăr toate cărțile Game of Thrones deoarece serialul este unul de excepție iar cărțile sunt cu siguranță mult mai bun.

5 Comments

  • Eu îi prefer pe ei. Ai citit mai sus motivele. 😀

   • Lucian Mustață Lucian Mustață

    Asta cu transportul gratuit e decisivă în fața celor care oferă transport gratuit doar la o anumită valoare a comenzii. Eu cumpăr cărți puține și des, nici mie nu-mi convine să dau banii de o carte pe curier.

    • Tocmai, pentru o carte care costă 20 de lei aș fi fost nevoit să mai plătesc 25 transportul, ceea ce nu îmi convine.

 1. […] iar – să ies din tipar și să încerc ceva nou și am dorit să merg la sigur. Astfel de ziua cărții am făcut o comandă pe Libris de două cărți: Hoțul de cărți și Hobitul de J. R. R. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.