Acasă Diverse La multi ani de ziua cartii

La multi ani de ziua cartii

Autor

Data

CATEGORIE

investesc in culturaNu am scris nimic de Paște însă am ținut să scriu numaidecât de Ziua Cărții. Ziua cărții se sărbătorește în fiecare an pe 23 aprilie, adică azi, și este o zi internațională organizată de către UNESCO.

La noi se pare că se sărbătorește Ziua bibliotecarului însă în concomitent se sărbătorește și Ziua cărții și a drepturilor de autor.

Am aflat încă de acum două zile de această sărbătoare și m-am decis să o sărbătoresc și eu. Și cum aș fi putut sărbători mai bine dacă nu prin achiziționarea unor cărți noi ? Mereu am cumpărat cărți de pe Libris așa că azi tot la ei am apelat. Prefer acest site deoarece oferă transport gratuit dar și promoții cu reduceri de până la 90%. Pe lângă acestea, faptul că mai primeam și o carte gratuită m-a convins să trimit o comandă.

M-am decis destul de greu însă după câteva sfaturi primite de la Gabriel am făcut alegerea finală: Hoțul de cărți și Hobitul, care m-au costat 50 de lei.

Prin acest articol țin numaidecât să îi felicit pe Brașovenii de la Libris care fac o treabă foarte bună în mediul online. De la ei am cumpărat primele cărți online și m-au convins să mai cumpăr atunci când am bani și când sunt promoții. De asemenea sunt de apreciat campaniile pe care aceștia le organizează precum și promoțiile zilnice.

Prea curând nu îmi voi mai permite să cumpăr cărți însă voi pune bani la pușculiță deoarece vreau să îmi cumpăr toate cărțile Game of Thrones deoarece serialul este unul de excepție iar cărțile sunt cu siguranță mult mai bun.

Articolul precedentMoldoveni veniti acasa
Articolul următorInca o zi pana la Blogmeet

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente