Jetpack și-a lansat o nouă aplicație

Se numește JetpackWebsite Builder și poate fi găsită atât pe Google Play cât și în magazinul celor cu măru`. Aplicația își propune să înlocuiască vechea aplicație WordPress, așa că trebuie să o dezinstalezi pe aceasta după ce o instalezi pe cea nouă.

Nu intram prea des în cea veche, dar știu sigur că noua aplicație seamănă destul de mult, cel puțin din punct de vedere al designului. Nici funcționalități suplimentare nu prea am văzut, dar pot spune totuși că nici nu am explorat foarte mult. Doar am aruncat o privire.

Am instalat aplicația veche pe telefon pentru a primi notificări atunci când comentează lumea aici pe blog. Numai că nu prea îmi dădea notificări mai deloc, nu prea știu de ce. Sper ca de acum să dispară această problemă, așa că dați cu comentarii că sunt pregătit. Acum primesc și pe mail, deci e ok.

Jetpack folosesc pentru că…. așa zice Marius că e bine. Practic, funcția de abonare prin mail este cam singura pe care simt că o folosesc. Posibil să mai ruleze și altele ale căror importanță să nu o conștientizez eu.

Folosiți?

Distribuie articolul:

8 comentarii

  1. Am vrut sa scriu si eu de ea, dar nu mi s-a parut subiect chiar important. 🙂 Sa speram ca o sa fie mai light ceva veche. Eu nu folosesc decat aprobarea de acolo.

  2. Parcă mi-a apărut ceva despre ea, dar am rămas pe cea veche. Zici că e mai bună? Pe iOS primesc notificările de la WordPress atunci când comentează cineva, Android are un mod ciudat de a economisi baterie și de aceea bagă aplicațiile la somn.

  3. Aplicația asta nouă nu o folosesc pe telefon. Și nici pe aia de la WordPress. Tot ce am nevoie am pe laptop și este suficient. Cât despre utilitatea Jetpack pe WordPress nici nu încape îndoială. Trebuie să fie instalată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.