Încă un serviciu de streaming cu reclame: SkyShowtime

SkyShowtime a fost lansat în urmă cu un an și a încântat, pe atunci, cu prețul său accesibil. Dacă îmi amintesc bine, 10 RON era abonamentul pe lună dacă te înregistrai la lansare. Destul de bine, în comparație cu Netflix sau Disney Plus. Totuși și oferta e pe măsura prețului, așa că nu pot să zic că a rupt gura târgului.

Cel puțin eu am închis abonamentul destul de rapid. De unde atât de mult timp pentru fiecare platformă de streaming? Oricum plătesc aproape degeaba Netflix și Disney Plus, iar la cel din urmă cel mai probabil că voi renunța foarte curând.

Nu știu cât de mulți utilizatori are, sau cât de mult poate fi redus prețul abonamentelor, însă SkyShowtime decide că a sosit timpul să introducă abonamentul cu reclame.

Abonamentul se va numi simplu, Standard, și apare pe 23 aprilie inclusiv în România. Chiar dacă și alții vor să introducă astfel de abonamente, se pare că SkyShowtime sunt primii care încearcă strategia și la noi.

Desigur că va exista și abonamentul fără reclame. Standard Plus îi va spune și va fi mai scump, desigur. Abonamentul cu reclame va fi 4€ pe lună, iar dacă vrei să scapi de reclame va trebui să plătești cu 2€ mai mult.

Folosiți SkyShowtime? Dacă da, ce abonament veți alege?

Distribuie articolul:

9 comentarii

  1. Eu am abonamente la Netflix și HBO, dar le folosesc alții. Am intrat ieri pe Netflix să văd dacă mă tentează ceva și mi-a zis că nu fac parte din zona de domiciliu și îmi recomandă să-mi fac cont… Deși eu îl plătesc. Pățăști.

    Dacă ar fi la cât mă uit eu, aș închide ambele, dar așa mai fac și eu fapte bune.

  2. Netflix mai am câteva zile prin Gamsgo și probabil nu îl mai reînnoiesc, că nu urmăresc seriale să necesite abonament recursiv, iar la restul platformelor de filme nu am avut niciodată. Abonamentele astea cu reclame sunt cam ce-i Youtube, dar gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.