Skip to content

Inainte sa te lasi de blogging

De când am blog nu am văzut foarte multă lume care să se lase de blogging însă au fost două persoane dintre care una a fost convinsă să nu renunțe iar o adoua era prea hotărâtă așa că nu s-a putut face nimic.

Totuși știu că sunt foarte multe persoane care își deschid blog iar după ceva timp îl închid iar în acest articol m-am gândit să scriu ce aș face eu pentru a mă răzgândi în cazul în care mă apucă astfel de gânduri, cu toate că nu cred că se va întâmpla.

Navighează printre articole

Cred că primul lucru pe care aș face ar fi să mă plimb printre paginile cu articolele scrise până acum pentru a vedea ce las în urmă. Atunci când scrii de aproape un an de zile aduni deja aproape 200 de articole astfel încât atunci când vei vedea munca depusă pentru blogul respectiv, gândurile sumbre poate că vor trece.

Uită-te la statistici

Totodată m-aș pune pe mine pe locul doi și le-aș oferi cititorilor poziția fruntașă. M-aș uita la vizitele pe care le-am avut precum și la comentarii. E puțin probabil să nu te răzgândești atunci când vezi că ai creat o comunitate în jurul blogului și că sunt oameni cărora le plac articolele tale ba chiar mai așteaptă și altele.

Social media ce-ți spune ?

Poate ai o pagină de Facebook a blogului care are 300 de like-uri sau poate primești cereri de la oameni pe care tu nu îi cunoști însă ei te știu de pe blog. Blogul te va face cunoscut atâta timp cât vei munci la el și, cel mai importat, atâta timp cât nu vei renunța.

Scrie un articol de rămas bun

Dacă nu m-aș convinge cu nici o metodă de mai sus atunci probabil aș scrie un articol cu paharul de vin lângă mine. Aș explica de ce am luat decizia respectivă și ș publica articolul. Dacă ești un blogger bun, citit, atunci cu siguranță va fi cel puțin un cititor care va încerca să te convingă să nu faci pasul acesta.

Acestea sunt metodele prin care aș încerca să mă conving să nu renunț la blog și să văd partea plină a paharului. Astfel, înainte de a da delete la tot ce înseamă wordpress sau blogspot, mai gândește-te puțin.

Sursă imagine: lupeva.blogspot.com

5 Comments

  1. Mortladatorie Mortladatorie

    Toată lumea să se liniştească, nu renunţ la blogging! 😀

  2. Am avut şi eu astfel de momente în viaţa mea, dar nu am renunţat la blogging, ci la numele blogului. Cum a facut şi Chinezu acum, bine eu am avut vreo 3 astfel de tentative, dar acum am ajuns la ultima zic eu.

    • Si eu ma mai gandesc la numele blogului insa pe moment raman la-vorbitor. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.