În sfârșit am primit o actualizare pentru OnePlus Nord 2 5G

Folosesc OnePlus Nord 2 5G de ceva timp și nu pot spune altceva despre el decât că sunt foarte mulțumit. Cu toate acestea, am și o nemulțumire: lipsa actualizărilor. Mă rog, am avut-o până în seara trecută când m-am trezit cu actualizare. Nici nu mi-a venit să cred.

I-am dat actualizare, au fost vreo 4 GB și ceva, iar totul a durat vreo zece minute, cu tot cu instalare.

Inițial, credeam că e doar o actualizare de securitate și câteva optimizări, dar se pare că e mult mai mult decât atât. Am primit și eu, în sfârșit, Android 12, ceea ce desigur că mă bucură.

Nu am apucat să analizez prea mult noutățile, dar este evident că există câteva schimbări. Telefonul merge bine, nu am întâlnit erori sau alte probleme.

Singurul lucru care mă enervează este faptul că nu mai pot elimina gestul de swipe left pentru a ajunge la Google Discover și toate cele de pe acolo. Aparent, vrei nu vrei, opțiunea este obligatorie. Iar asta nu mă bucură deloc.

Dacă tot veni vorba despre actualizări, nu pot decât să vă întreb: este important pentru voi să beneficiați de actualizări cât mai des? Pentru mine da, îmi place să fiu la curent cu tot ce-i nou, mai ales că mă pot plictisi destul de rapid de anumite interfețe și funcții.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.