Skip to content

În ce lume trăim?

În ultima vreme vedem tot mai des știri cu polițiști care pică drept victime în fața oamenilor neîndreptățiți. A murit un polițist la Suceava în urmă cu ceva timp. Altul la Rădăuți a primit o sabie în cap și este în stare gravă, Iar pentru că un alt polițist a încercat să ducă la secție un conducător auto beat, a sărit lumea pe el. A mai primit și o palmă, că deh… de ce să iei un conducător beat la secție, nu mai bine omoară el 2-3 copii peste 50 de metri?

Iar culmea e faptul că toți acești polițiști nici nu prea se pot apăra. Se roagă de câte un șofer care face curse prin oraș să coboare din mașină, iar la un moment dat pleacă cu el pe capotă. În Mama Rusie îl scoate prin parbriz. În America îl scoate tot pe acolo, dar cu 2-3 gloanțe în el. La noi, să fii polițist înseamnă să îți riști viața pentru a încerca să oferi singurață oamenilor ok. Și culmea, că nici măcar aprecierea nu apare.

De obicei pe rețelele de socializare, la știrile de acest gen, vezi tot felul de comentarii care culmea îl blamează tot pe polițist. Iar când îi vezi nu ai cum să te întrebi: în ce lume trăim? Mergem să îl susținem pe Dragnea la DNA când este acuzat de tot felul de furăciuni. Și pe popa ăla mare de la Constanța îl susține poporul, că doar nu a furat suficient. Iar pe polițiștii care își riscă viața îi hăituim.

Nu zic că n-ar fi uscături și în categoria cea din urmă, însă cu siguranță nu la fel de mulți precum cei din prima categorie.

politie

4 Comments

  1. E normal ca lichelele sa devina zmei, mai ales acum ca sunt eliberati pe ochi frumosi din parnaie pentru ca „e si ei cetateni Europeni si are drepturi”.
    Asta e doar inceputul, stai sa vezi ce-o sa urmeze…

  2. Îți zic eu care-i problema de fond.. șpaga. Dacă nu s-ar da șpagă peste tot, poliție, medici, biserică, oriunde.. ei bine dacă nu s-ar mai da șpagă și fiecare și-ar face meseria, eu cred că treaba ar sta altfel. Omul care dă bani, întotdeauna o să vrea să își ia dreptul cu japca. Este și ceva normal, când plătești ceva să și beneficiezi. Atâta vreme cât corupția este în floare, mereu vor fi astfel de situații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.