Acasă Diverse Ia cu clor

Ia cu clor

Autor

Data

CATEGORIE

Apa cu clor e vedetă zilele astea. Am văzut că în București, prin nu știu ce cartier, apa are mai mult clor decât ar trebui. Atât de mult încât nu se recomandă pentru consum, baie, gătit.

Recomandarea mea ar fi să folosească bere. E bună de băut, se mai folosește și la gătit, iar baia cu bere are multe efecte terapeutice. Deci, de ce nu?

Lăsând gluma la o parte, probabil că treaba e destul de nasoală. Să cumperi apă pentru consum nu e mare brânză. E vreo 2-3 lei un bidon de apă. O poți folosi și la gătit. Dar pentru baie cu siguranță e nevoie de mai multă apă, deci mai mulți bani și mai mult efort. Pân` la urmă, cum o încălzești?

Am crescut la țară cu apă de la un robinet care primea apă de la niște izvoare. Iar când am mers la liceu, nu mi-am cumpărat apă decât în primele săptămâni. N-am avut nici o problemă cu cea de la robinet.

Am schimbat câteva gazde prin Botoșani și de fiecare dată am băut apă de la robinet. Apoi în Iași, la prima chirie era nașpa. Era nașpa tot blocul și cartierul de fapt. Dar după ce m-am mutat, nu am mai avut treabă.

La Suceava la fel, apa e ok.

Între timp, robinetele de la țară nu mai au apă de la izvoarele alea, ci s-a tras apă curentă cu apă din Prut, apă în care nu se simte clorul. Deși ai meu ziceau că e nasoală la început, mie mi s-a părut ok.

Să cumperi apă săptămânal pentru consum nu pare a fi exagerat de scump. Totuși, e incomod. Mă refer că trebuie să faci o investiție să-i pui bidonului un robinet d-ăla la 5 lei. Robinet care parcă nu ni se leagă niciodată de mână.

Întrebarea e: cât de sănătoasă este apa de la robinet?

2 COMENTARII

  1. Vorbeam, la un moment dat, cu cineva de la noi care se ocupă cu apa și ne spunea că ce pleacă de la ei e foarte, foarte ok. Problema e transportul, țevile neschimbate de zeci de ani de zile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente