Acasă Imi place Huawei arată adevărata față a României

Huawei arată adevărata față a României

Autor

Data

CATEGORIE

Ieri am văzut o postare la Cristian Florea pe Facebook și mi s-a părut atât de tare, încât am zis că informația trebuie să ajungă mai departe. Deci, practic vorbind, de la el am aflat despre isprava celor de la Huawei.

Ce au decis să facă chinezii? Ei bine, ei vor să arate adevărata față a româniei cu o campanie intitulată The Face of România. Mai exact, campania implică 10 fotografi români care fotografiază diferite persoane din România iar mai apoi încarcă poza în platformă alături de o scurtă poveste a omului respectiv. Astfel, oamenii frumoși vor fi scoși în față.

Scopul campaniei este desigur acela de a arăta străinilor că românii sunt oameni faini, pentru că noi știm deja asta, nu? Iar partea faină e că vor putea încărca – în curând – și utilizatorii portrete ale oamenilor faini de la noi.

Aștept cu nerăbdare să văd ce poze vor mai încărca iar la final cred că va ieși o treabă tare faină. Deci bună treabă, Huawei!

the face of romania

2 COMENTARII

  1. Tovarasi.Cetateni.Ce sa mai vedeti acum in 2018? Praful si gunoaiele care asalteaza Romania? Salariile de 300 de Euro? Ce mal sperati? Credeti ca Romania va renaste? Niciodata.Never forever.Aleluia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente