Huawei arată adevărata față a României

Ieri am văzut o postare la Cristian Florea pe Facebook și mi s-a părut atât de tare, încât am zis că informația trebuie să ajungă mai departe. Deci, practic vorbind, de la el am aflat despre isprava celor de la Huawei.

Ce au decis să facă chinezii? Ei bine, ei vor să arate adevărata față a româniei cu o campanie intitulată The Face of România. Mai exact, campania implică 10 fotografi români care fotografiază diferite persoane din România iar mai apoi încarcă poza în platformă alături de o scurtă poveste a omului respectiv. Astfel, oamenii frumoși vor fi scoși în față.

Scopul campaniei este desigur acela de a arăta străinilor că românii sunt oameni faini, pentru că noi știm deja asta, nu? Iar partea faină e că vor putea încărca – în curând – și utilizatorii portrete ale oamenilor faini de la noi.

Aștept cu nerăbdare să văd ce poze vor mai încărca iar la final cred că va ieși o treabă tare faină. Deci bună treabă, Huawei!

the face of romania

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Tovarasi.Cetateni.Ce sa mai vedeti acum in 2018? Praful si gunoaiele care asalteaza Romania? Salariile de 300 de Euro? Ce mal sperati? Credeti ca Romania va renaste? Niciodata.Never forever.Aleluia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.