Grijă mare la cumpărături, pentru a nu lua țeapă. Cazul Lilly.ro

Este perioada anului în care mare majoritate a celor dintre noi fac cumpărături instinctual. Din dorința de a profita de cele mai bune prețuri, cumpărăm orice, de oriunde. Doar pentru că este ieftin.

Sigur, lumea s-a mai deșteptat în ultimii ani, dar asta nu înseamnă că țepele online au dispărut complet. Dimpotrivă! Sunt încă aici, iar oamenii continuă să fie victime ale așa ziselor magazine online.

Astăzi am dat peste o postare în care cineva se plângea că a luat țeapă de la magazinul online Lilly.ro. Ce a pățit? A comandat ceva birou, a plătit cu cardul iar apoi nu a mai primit nici un semn. Mai mult decât atât, nu a putut da de nimeni din partea magazinului. A fost, probabil, motivul în care și-a dat seama că și-a luat țeapă.

Așa că omul a cerut idei pe Facebook despre cum și unde ar putea raporta această țeapă.

E foarte interesant faptul că lilly.ro pare a fi înrolat în dognet.ro, ceva platformă de afiliere. Asta înseamnă că și-au dorit să ajungă la cât mai multe persoane. Oferă comision de 8.5%. Oare comisioanele sunt plătite?

Păreri despre magazinul online lilly.ro – este sau nu țeapă?

Am un obicei sănătos, zic eu, și caut cât mai multe informații pe internet înainte de a face o comandă la un magazin online necunoscut pentru bine. Ei bine, dacă și respectivul ar fi căutat păreri despre lilly.ro, ar fi văzut probabil că nu puține persoane se plâng de el.

Pe scamadviser.com are 1.4 stele din 5, în urma a 12 recenzii. Ar fi fost o singură stea dacă nu exista UN SINGUR review pozitiv. Să fie pe bune ăla oare? Sau mai degrabă sunt reale cele 11 recenzii negative?

În general, lumea se plânge că nu au număr de telefon, nu răspund la mesaje, că produsele sunt de proastă calitate – deci uneori chiar livrează? – că sunt șterse comentariile de pe Facebook și altele de genul. Numai de bine nu.

Au fost și alții care s-au plâns chiar la postarea respectivă despre comenzile făcute pe Lilly.ro.

Se pare că este o firmă din Slovacia, iar produsele vin direct de acolo. Iar cum drumul e lung, livrarea ar dura între 4 și 5 săptămâni. Cel puțin asta spune lumea. Deci nu știm încă dacă e țeapă sau nu. Am văzut și un review în care o persoană se plângea de calitatea produsului.

Merită să riști? Tu decizi. Eu recomand însă altceva: cumpără din magazine sigure, cu o bună reputație, iar astfel riști mai puțin. Ori… riscă, dar alege plata ramburs. Măcar știi că primești coletul, chiar dacă este o piatră în el, în loc de un telefon mobil.

PS: Vedeți că Lilly.ro ține eveniment de reduceri cu ocazia Black Friday. Nu ratați promoțiile, sigur sunt pe bune. 😀

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Distribuie articolul:

4 Comentarii

  1. In perioada asta pe langa 5 site-uri pe bune, apar inca 20 care incearca sa tepuiasca. Intrebarea mea este totusi cum se inroleaza ei in sistemul de plati cu cardul. Aia nu au si ei o verificare? Companie Slovaca, vinde in RO – cu livrare produse rapid … asta chiar da de gandit. Ce mai da de gandit totusi mai sunt magazinele alea din China care vand pe emag.ro …

    • E o provocare să faci cumpărături pe internet. Da, majoritatea oamenilor ziceau că singura soluție ar fi să sune la bancă, pentru a primi banii înapoi.

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.