Genesis Pallad 450 Camo. Sau cum obișnuiți voi să cărați laptopul și accesoriile sale?

Încă de când mi-am cumpărat laptopul pe care îl folosesc în prezent – un Lenovo Legion nu știu cât – am folosit mai mereu aceeași geantă pentru a-l căra la birou și pe oriunde mergeam. Îmi luasem la un moment dat un rucsac, că îmi era mai ușor să port laptopul când mergeam pe jos, dar fiind cel mai ieftin disponibil prin magazine, nu l-am folosit prea mult. Acum, mai car haine cu el când merg la țară.

Geanta, în schimb, una destul de simpatică, a fost folosită aproape zilnic. Doar că în curând va lua și ea puțin concediu. Locul îi va fi luat de Genesis Pallad 450 Camo, un rucsac ce mi-a ajuns recent pe mână și despre care îmi care îmi propun să vorbesc puțin în rândurile următoare.

Astfel, dacă ești în căutarea unui rucsac pentru gaming sau pur și simplu a unui rucsac cu care să-ți cari laptopul dar și alte lucruri pentru el, atunci ar putea fi o alegere potrivită.

Genesis Pallad 450 este un rucsac care te dă pe spate cu dimensiunile sale

La primul contact am crezut că Genesis Pallad 450 Camo este un rucsac pentru camping și mers pe munte, nu unul pentru laptop. Fiindcă Genesis este un brand de pe piața accesoriilor de gaming (citește și articolul despre tastatura Genesis pe care am testat-o în trecut), atunci nu putea fi pentru altceva, decât pentru gaming.

Ei bine, dacă folosești un laptop pentru jocuri video, iar alături de el ai o tastatură, un mouse, căști, cameră video, mousepad și cine știe ce alte accesorii, și urmează să mergi la bunici, dar nu ai vrea să îți pierzi talentul de gamer, atunci vei avea nevoie de un rucsac pe măsură.

Sunt sigur că toate pot încăpea în rucsacul Genesis Pallad 450.

Are un compartiment special pentru laptopurile de 15.6 inch, iar spațiul de 28 de litri, cât spun specificațiile că ar avea acest rucsac, este foarte fain compartimentat. Are două mari compartimente și mai multe buzunare atât la interior, cât și la exterior.

Design

Rucascul este realizat din poliester și are un model tip camuflaj. Astfel, dacă te pasionează shooterele, atunci sigur te va încânta acest design. Nici mie nu îmi displace, chiar dacă ultimul shooter jucat a fost PUBG Lite, în urmă cu aproape un an.

Este impunător și chiar dacă nu poate fi asociat cu ținutele pentru birou, nu facem parada modei totuși, deci merge și așa.

Pare destul de rezistent, sper chiar așa să și fie odată cu trecerea timpului. Dacă apar probleme, revin însă cu un update.

Sistemele de închidere sunt practice și totodată ar trebui să prevină prezența mâinilor celor rău intenționați. Oricum, la cât de încâlcit e, n-ar avea multe șanse să fie prea subtil.

Cum îl folosesc eu?

Nu sunt gamer. Iar accesoriile nu prea le car după mine. La birou am o tastatură și un mouse, iar acasă altele. Drept urmare, doar încărcătorul și un mic mouse portabil pentru când plec la țară. Cam atâtea accesorii voi include în rucsac. Nici nu am mai multe, dacă stau să mă gândesc. Dar poate se vor mai aduna odată cu trecerea timpului.

Îmi convine noul rucsac deoarece sosirea lui coincide cu o schimbare pe care mi-o propun să fac în ceea ce privește regimul alimentar. Drept urmare, va trebui să mănânc mai organizat, iar asta înseamnă caserole pe care ar trebui să le iau cu mine. Vor încăpea cu brio, sunt sigur!

Cât costă?

Pe eMAG costă 220 de lei, dar îl găsești mai ieftin în multe alte locuri. De exemplu, pe Cel.ro costă doar 154 de lei așa că la prețul ăsta, zic că e ce trebuie. Dacă mai prinzi și o reducere, atunci nu trebuie să stai pe gânduri prea mult.

Îl recomand?

Nu l-am folosit prea mult, dar pare un rucsac bun ce își va face treaba o lungă perioadă de timp.

Prima impresie este bună, rămâne de văzut cum se va comporta de-a lungul timpului. Dacă nu se rupe, e bun. Altfel… ce ar putea să pățească?

Dacă aveți nevoie de un rucsac pentru gaming, oricât de ciudat ar suna asta, atunci Genesis Pallad 450 Camo este o opțiune cel puțin interesantă.

Voi ce folosiți pentru a căra laptopul după voi?

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Distribuie articolul:

4 Comentarii

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.