Skip to content

Frumos la Ipotesti, mai vreau !

Am anunțat acum ceva timp că luna aceasta nu se mai organizează vreun blogmeet în Botoșani însă vom merge în tabără la Ipotești împreună cu micii jurnaliștii de la BUZZ cu sprijinul Europe Direct Botoșani.

Tabăra a început încă de ieri, și scriam de pe stradă despre asta, însă eu am ratat activitățile de început pentru că am întârziat, motiv pentru care am fost cazat în ultima cabană, puțin mai retrasă. Dar e ok, pentru că ne vizităm între noi sau stăm afară.

Interesant este faptul că tabăra este împărțită în două tabere: cei care susțin mediul online și cei care nu fac asta, motiv pentru care workshop-urile sunt foarte interesante deoarece fiecare își susține părerea cu argumente și contra argumente.

Astăzi, de la 9, Nelu – pentru că așa ni s-a spus să îl numim – ne-a vorbit despre televiziune în general, acesta fiind prezentatorul unei emisiuni la un postal local, Tele M. A fost o discuție interesantă deoarece cel puțin eu nu sunt foarte familiarizat cu acest mediu al televiziunii, motiv pentru care nu mă uit la TV. Astfel am avut ocazia să aflu câteva lucruri noi precum și să îl cunosc, indirect, pe Nelu.

Peste câteva ore Răzvan va avea propriul workshop în care va vorbi despre blogging, workshop pe care îl aștept deoarece este o temă care pentru mine reprezintă un hobby. La acesta probabil voi fi și eu mai activ deoarece consider că știu cu ce se mănâncă bloggingul, câtuși de puțin.

Culmea e că, cu toate că distanța de la Botoșani la Ipotești este foarte mică, eu nu am mai fost la memorial însă văd acum ce am pierdut. Nu mă așteptam să fie chiar atât de mișto și să mă simt atât de comod, însă atâta timp cât sunt uimit într-un mod plăcut, e foarte bine. Astfel țin să recomand tututor celor care ajung pe aceste meleaguri să viziteze și acest local deoarece îndeplinește toate cerințele: cazare pentru cel puțin 40 de persoane – am uitat să spun, cantină, wireless, foișoare, natură și tot ce îți poți dori.

Ieri am ajuns pe la 15:00, așa că nu am apucat să fac poze însă voi face și până luni, pentru că atunci plecăm, voi pune și câteva poze cât să vă faceți o imagine despre acest loc. Sursă imagine: botosaninecenzurat.ro

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.