Folosiți robinete instant pentru apă caldă?

Neavând gaz în zonă, încălzirea la țară se face cu ajutorul unor sobe pe lemne. Își fac treaba suficient de bine încât să nu existe dorința de a trece la modern, precum un sistem de încălzire centralizată. Iar pentru că momentan încă nu se pune problema folosirii unui boiler electric, singura soluție pentru apă caldă la chiuvetă pare a fi folosirea unui instant pentru apă caldă.

Știți la ce mă refer, nu? Este vorba despre acele robinete Delimano. Le zic așa pentru că ei le-au făcut populare la tv. Chiar și unii din marketplace-ul eMAG le numesc robinet tip Delimano. Asta este o dovadă clară că așa au rămas în mintea oamenilor acele robinete care, odată conectate la o sursă de energie electrică, încălzesc apa cu ajutorul unei siguranțe, presupun.

Cred că sunt destul de populare aceste robinete, pentru că văd că sunt și o mulțime de modele pe eMag. Le poți vedea dând click aici, sau le poți căuta pe Google folosind cuvinte cheie precum „instant apa calda”.

Multe dintre ele au review-uri ok, dar m-aș bucura să aud și aici niște păreri despre aceste încălzitoare instant sau robinet Delimano, cum li se mai zice. Să merg direct pe un model de la Delimano, sau sunt și alte alternative bune ce merită luate în considerare?

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Distribuie articolul:

5 Comentarii

  1. Folosesc acasă un Albatros Crystalin. Încălzește apa destul de repede (cam în 5 secunde vine apă caldă) și e mai economic decât un boiler electric care ține apa tot timpul la o temperatură constantă.

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.