FilmBox+ e disponibil în România și poate fi încercat gratis 7 zile

După Amazon Prime, despre care am scris aici, mai avem la dispoziție o nouă platformă cu filme online. Este vorba despre FilmBox+, de la care am tot primit reclamă pe Facebook. Iar dacă tot se laudă cu un abonament de încercare gratuit timp de 7 zile, am zis că merită să îl încerc. L-am testat și împărtășesc experiența cu voi în acest articol.

M-am înscris folosind contul de Gmail, iar apoi îți cere să te abonezi pentru a beneficia de abonamentul gratuit de 7 zile. Prin urmare, va trebui să introduci datele cardului tău. Eu am folosit un card virtual Revolut. Prima dată de facturare este după 7 zile de la înregistrare, iar de pe Revolut mi s-au luat fix 0 lei.

abonare filmbox plus romania
abonare filmbox plus romania

După această perioadă gratuită, costul abonamentului este de 9,99 de lei. Un preț foarte bun, după mine. Spre deosebire de deja clasicele platforme de filme online disponibile în România, FilmBox+ îți oferă posibilitatea de a urmări live canalele proprii: FilmBox, FilmBox Premium HD, FilmBox Extra HD, FilmBox Family, DocuBox Live HD, FilmBox Stars, FightBox Live HD, FashionBox Live, FastBox & Fun HD, 360 TuneBox și FilmBox ARTHOUSE HD. 11 canale pe care sigur ai ce vedea.

Ce filme poți vedea pe FilmBox+ în România

Imediat după ce am aruncat o privire peste oferta de canale TV live, am fugit pe pagina de filme, căci aceea mă preocupă cel mai mult. Pe FilmBox+ filmele sunt împărțite pe categorii, la fel ca pe majoritatea platformelor încercate de mine. Cu toate acestea, oferta pare cam săracă. În categoria Arhouse, de exemplu, sunt doar 6 filme, printre care și un film românesc: Despre oameni și melci.

La Acțiune & Aventură găsim 20 de filme. Tot 20 de filme sunt și în categoria Comedie. La Dramă la fel.

Cele mai noi filme de pe FilmBox+ par a fi din 2018-2017, doar câteva titluri sunt mai noi.

La partea de seriale, FilmBox+ stă și mai prost: doar 19 seriale erau pe site la ora scrierii acestui articol.

În plus, există o categorie aparte cu seriale turcești, pe lângă cele 19 de care spuneam mai sus.

Aplicația FilmBox+

Partea bună e că FilmBox+ nu stă la fel de prost din punct de vedere al aplicațiilor. Spre deosebire de Prima Play, care poate fi accesata doar din browser deocamdată, FilmBox+ are aplicație și pentru TV-ul meu Samsung, de exemplu, care nu are Android sau ceva de genul. Există și o aplicație pentru Android dar și pentru dispozitivele cu iOS.

Activarea contului pe TV se face ușor. Doar introduci codul primit pe desktop, iar aplicația nu îți mai cere să te loghezi sau altceva de genul.

În ceea ce privește calitatea, pentru mine – care nu sunt vreun pretențios. O voi testa în următoarele 7 zile mai mult și voi reveni cu actualizări în acest articol.

LE: Aparent, unele filme au probleme cu subtitrarea. Chiar dacă selectezi limba română, rezultatul e cu totul altul. Pare a fi mai degrabă o eroare și nu o altă limbă străină.

ACTUALIZARE 1.09.2021: Aparent, nu există buton de dezabonare. Cel puțin de pe platforma web nu te poți abona. Din aplicație nu poți selecta meniul de abonament, pentru că m-am abonat din browser. Așa că, pentru a mă dezabona, a trebuit să le dau mail. Urâtă treabă!

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.