Skip to content

Facebook e și el util la multe lucruri

Deși se tot vorbește de ceva timp că la un moment dat Facebook nu va mai fi la modă și va pierde din utilizatori. Se pare însă că timpul trece, iar Facebook devine tot mai popular, și nu invers așa cum se zvonea. Iar asta pentru că această rețea a devenit foarte utilă.

Nu de puține ori m-am gândit să îmi închid contul de Facebook, iar asta deoarece în acele momente nu îi găseam utilitatea. Acum însă privesc Facebook-ul cu alți ochi.

Pe lângă faptul că îmi permite să socializez foarte rapid și ușor cu multe persoane, unul dintre cele mai utile lucruri mi se par grupurile de Facebook. Atunci când te ocupi cu ceva anume, e foarte probabil să găsești un grup cu alte persoane care fac același lucru. Dacă ai o anumită mașină, vei găsi un grup cu alți deținători a aceleiași mărci. Astfel, când ai o dilemă, o întrebare sau nevoie de un sfat, cu siguranță vei avea cu cine discuta despre.

Desigur, o mare parte din știri le iau tot de pe Facebook, de pe pagina Digi24, însă acum ascult mai mult radio.

Concluzia este însă că Facebook este mai mult decât un site unde unde poți face schimb de like-uri, ci mai degrabă o sursă de informare, un loc unde vei găsi comunități precum și locul unde vei găsi cei mai mulți prieteni online.

3 Comments

  1. In grupul meu de prieteni am observat o activitate mai mica pe Facebook. Fiecare se focuseaza pe task-uri, se elimina usor, usor fb-ul. E drept, ramane acolo, dar doar pentru comunicare… si cateva informatii.

  2. Fiecare civilizatie ajunge la un apogeu, sta acolo o perioada si pe urma intra in declin. La fel se intampla si cu fiecare retea sociala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.