Skip to content

Doar atât pot oferi unii conducători Simonei Halep

După ce sâmbăta trecută Simona Halep a obținut un succes cum nu prea a mai văzut România în ultimii ani, câștigând titlul la Roland Garros, primul titlu de grand slam de altfel, consolidându-și poziția de nr 1 mondial, în timp ce în București PSD-ul și-a adus tot electoratul și a revendicat cumva – dacă pot spune așa – victoria unei fete care nu a prea fost ajutată mai deloc de către propria țară a cărei steag îl poartă oriunde merge, acum a venit și răsplata.

Fanii i-au cerut să vină în București să le prezinte trofeul, fotografii șamd. Iar Simona i-a ascultat și a încercat să facă un astfel de eveniment în piață. În schimb, dragii noștri conducători i-au oferit scările de la Național Arena pentru evenimentul dorit de fani.

Cam atâtă apreciere au cei de sus față de o sportivă cum nu am mai avut de mult și, în ritmul ăsta, probabil că nici nu vom mai avea prea curând. Nici măcar un mic efort n-au putut depunde.

De aceea, la orice înfrângere sau victorie, românii nu au voie să spună nimic. Pentru că țara asta nu i-a oferit nimic. Absolut nimic.

simona halep

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.