Acasă Diverse Din lac în puț. De la o stea, la declarații neinspirate

Din lac în puț. De la o stea, la declarații neinspirate

Autor

Data

CATEGORIE

Toată lumea a văzut mașina unui tip care a ales ca numere preferențiale în Suedia urarea MUIE PSD iar mai apoi a venit în țară și s-a afișat cu ea mai peste tot. Deși la început l-au tot oprit polițiștii și nu au avut ce să-i facă, la un moment dat probabil s-a pus mai multă presiune pe ei și tipul respectiv s-a ales cu dosar penal, a rămas și fără permis parcă și i-au fost date jos plăcuțele de înmatriculare.

Au apărut apoi voci, printre care și Ambasada Suediei, care au spus că numerele sunt legale. Acum însă parcă am văzut că s-a ajuns la concluzia că nu-s ok numerele și au fost anulate sau ceva de genul ăsta.

Acum lumea s-a revoltat pentru faptul că Poliția Română parcă prea la comandă ar fi acționat așa că pagina lor de Facebook a primit peste 30.000 ratinguri de o stea. A apărut apoi un purtător de cuvânt și a declarat asta:

“Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie.”

Ceea ce bineînțeles că nu e o declarație tocmai inteligentă, ba chiar a stârnit mai multă revoltă. De asemenea, în mod dubios mai multe persoane s-au trezit cu contul blocat temporar după ce au acordat rating negativ.

Oricum ai da-o, treaba e nasoală pentru Poliția Română. Mă rog, pentru imaginea ei.

politia romana

Apropo, am auzit că prin MCV-uri se ascultă pe sistem Steaua e numai una zilele acestea. :))

 

 

Articolul precedentTe plătim, ne aparții!
Articolul următorHai cu tineretul U21

1 COMENTARIU

  1. Atenție, este o greșeală fatală în afirmația, citez “…a ales că numere preferențiale în Suedia urarea MUIE PSD iar mai apoi…“, adică ai pus un spațiu între litere !!!
    Este greșit, pentru că numărul de înmatriculare este cu totul altul, este chiar MUIEPSD, este un singur cuvînt (nu 2 !!!) și care cuvînt NU se regăsește între cuvintele din limba română. Acest cuvînt NU are absolut nici o semnificație decît numai dacă INTENȚIONAT este separat, creîndu-se astfel o chestie complet nepotrivită, dar această “chestie” este creată doar de cei care așa vor să interpreteze numărul de înmatriculare.
    Mare atenție la caractere, pentru că atunci vorbim despre o cu totul altă chestiune !

    Numerul de înmatriculare despre care este vorba nu este același cu cel care l-ai menționat în articol !!

    Trebuie să fim corecți și să nu interpretăm cum vrem noi cuvintele, pentru că atunci greșeală este a noastră, cine nu știe să citească, și mai ales cine nu știe să se exprime corect (și bănuiți cam despre cine ar fi vorba), atunci ar face mai bine să ia lecții în particuler, atît de citit, dar mai ales de dicție !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente