De ce ți-ai cumpăra adidași murdari?

De altfel, de ceva ani buni prefer să cumpăr ceva încălțăminte de la Decathlon, care costă în jur de 100 de lei. Sunt confortabili la mers mult și totodată sunt ușor de întreținut. Cât despre aspect, e cel puțin decent, zic eu. Prin urmare, de ce nu? Mai precis, este vorba despre acești adidași.

Totuși, nu știu cum au făcut cei de la epantofi.ro, că a ajuns la mine o reclamă care promova, printre altele, această pereche de adidași:

Sunt două dileme pe care le am:

  1. De ce ai cumpăra o astfel de pereche de încălțăminte albă, dar cu aspect de murdar? Să zicem că am înțeles ideea blugilor rupți, chiar dacă nu sunt mare fan, însă de când ideea cu articole gata murdare? În plus, cât de greu să fie de murdărit o pereche de adidași albi?
  2. Eu sunt genul de persoană care își murdărește încălțămintea chiar și atunci când nu o poartă. Prin urmare, nici gând să port încălțăminte albă vreodată, chiar dacă îmi place cum arată. De altfel, mă mir când văd oameni cu încălțămintea impecabilă.

Dilema nr. 2 ar fi următoarea: cum reușiți să mergeți fără să vă murdăriți încălțămintea? Că sunt împiedicat nu încape îndoială, dar poate aveți voi anumite secrete pe care ar trebui să le cunosc. Ori pur și simplu, nu e încălțămintea albă pentru mine.

Și totuși, voi ați purta o astfel de pereche de încălțăminte? Dacă da… de ce? Mai costă și 800 lei…

Distribuie articolul:

5 comentarii

  1. Acum 2 ani cand a aparut moda adidasiilor din astia jegosi , o pereche era 5000 de lei . Acum e alta moda pe care am remarcato la oamenii cu bani : Tricouri si veste murdare . O vesta vreo 6000 de lei , un tricou vreo 1000 de lei

    Si nu as purta nici eu incaltaminte din asta cu aspect jegos sau orice fel de imbracaminte cu aspect jegos si pe care sa mai dau si o caruta de bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.