Acasă Diverse De ce n-am avea șanse la Euro?

De ce n-am avea șanse la Euro?

Autor

Data

CATEGORIE

Tot vreau să scriu articolul ăsta încă de după meciul cu Franța, însă am tot amânat deoarece am vrut să mai văd câte un meci înainte de a-l scrie. Totuși, zilele au trecut iar eu nu mi-am prea putut schimba părerea.

Am pierdut poate nemeritat cu Franța, însă trecutul rămâne trecut și nu poate fi schimbat. Am văzut apoi un meci în care parcă Albania a cam dominat în repriza a 2-a, cu 10 oameni, însă a pierdut. Am văzut apoi o Anglie care s-a chinuit cu Rusia. Apoi o echipă a Germaniei care nu a avut un meci prea ușor cu Ucraina, iar azi o echipă a Spaniei care a câștigat la final împotriva Cehiei.

Văzând toate astea, pot spune că la rândul nostru avem șanse mari să trecem de grupe și poate chiar să nu ne oprim imediat după. La fel de multe șanse are și Elveția, Ucraina sau Albania.

Cel puțin asta a fost în primele meciuri. Poate că vom pierde cu Elveția sau vom câștiga decisiv. Sau poate că ne vom califica de pe locul 3. Nimic nu e clar, cert e însă faptul că avem la fel de multe șanse precum au echipele mari, iar naționala noastră are nevoie de încrederea și de susținerea noastră.

Voi ce ziceți că vom face mai departe?

euro

1 COMENTARIU

  1. Eu zic ca batem pe elvetieni si terminam pe 2, apoi jucam cu polonia in optimi, batem si pe ei si ne oprim in sferturi. Sau nu batem pe elvetieni si jucam cu Germania in optimi ultimul meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente