De ce n-am avea șanse la Euro?

Tot vreau să scriu articolul ăsta încă de după meciul cu Franța, însă am tot amânat deoarece am vrut să mai văd câte un meci înainte de a-l scrie. Totuși, zilele au trecut iar eu nu mi-am prea putut schimba părerea.

Am pierdut poate nemeritat cu Franța, însă trecutul rămâne trecut și nu poate fi schimbat. Am văzut apoi un meci în care parcă Albania a cam dominat în repriza a 2-a, cu 10 oameni, însă a pierdut. Am văzut apoi o Anglie care s-a chinuit cu Rusia. Apoi o echipă a Germaniei care nu a avut un meci prea ușor cu Ucraina, iar azi o echipă a Spaniei care a câștigat la final împotriva Cehiei.

Văzând toate astea, pot spune că la rândul nostru avem șanse mari să trecem de grupe și poate chiar să nu ne oprim imediat după. La fel de multe șanse are și Elveția, Ucraina sau Albania.

Cel puțin asta a fost în primele meciuri. Poate că vom pierde cu Elveția sau vom câștiga decisiv. Sau poate că ne vom califica de pe locul 3. Nimic nu e clar, cert e însă faptul că avem la fel de multe șanse precum au echipele mari, iar naționala noastră are nevoie de încrederea și de susținerea noastră.

Voi ce ziceți că vom face mai departe?

euro

Un comentariu


  1. Eu zic ca batem pe elvetieni si terminam pe 2, apoi jucam cu polonia in optimi, batem si pe ei si ne oprim in sferturi. Sau nu batem pe elvetieni si jucam cu Germania in optimi ultimul meci.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.