Cumpărături de pe Fruugo. Ce părere aveți?

Până să mă întrebe sora mea ce părere am despre Fruugo, nu cred să fi auzit vreodată de el. E o practică destul de obișnuită să fiu întrebat despre câte un magazin mai anonim, pentru că lumea știe că stau cu ochii în ecrane o bună parte din timp.

Ar fi vrut să cumpere un produs anume pe care îl găsea doar aici, dar faptul că se cerea plata în avans a făcut-o să aibă rețineri și să mă întrebe care-i treaba cu el.

Mai întâi am intrat pe site și, spre deosebire de multe altele, pare a fi destul de în regulă. Sunt pagini cu informații, un chat pentru contact sau ceva de genul și destul de multă transparență. Greu să nu ai încredere într-un astfel de site, nu?

Chiar dacă are domeniu .ro, mi-am dat seama rapid că e un magazin online ce livrează produse din China, cel mai probabil. De aceea este necesară plata în avans cu cardul.

Am zis să caut feedback pe internet și am găsit câteva pagini unde părerile despre Fruugo nu erau tocmai lăudabile. Așa că i-am recomandat să evite, totuși, acest magazin online.

Oamenii se plâng că nu ajung produsele la data estimată, deși știm bine că livrarea din China poate fi destul de anevoioasă uneori. Totuși, de ce să riști? Asta mai ales dacă este vorba despre o comandă de valoare deloc neglijabilă.

Ați făcut cumpărături de pe Fruugo? Ce păreri aveți despre acest magazin?

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.