Cum se comporta Allview A4 All

Dupa cum ma laudam intr-un articol anterior m-am ales cu un telefon nou, Allview A4 All. Fiind cel mai ieftin smartphone de pe piata au aparut foarte multi interesati  care nu stiu insa daca se merita sa dea acei 350 de lei sau nu.

Ok, sa incepem cu inceputul. A sosit telefonul in cutie frumos sigilat, acte, documente, foi si iara foi. Am scos frumos telefonul si ca orice om am zis sa pun cartelele in el, ca e cu dual sim. Citeam intr-un review ca se deschide foarte usor, aha sigur.. doar daca ai unghii de fier. Sincer m-am chinuit 30 de minute cel putin sa scot capacul. Pachetul vine si cu doua folii dintre care una, poate din stangacia mea sau poate din a lor, nu se lipea.

Ceea ce ne intereseaza insa este cum functioneaza. Cred ca a trecut aproape o luna de cand l-am cumparat si nu pot sa zic decat ca sunt mai mult decat multumit de el. Bateria ma tine o zi, timp in care ascult muzica, scriu zeci de mesaje, stau pe net si ma joc, deci tine destul de mult. Ma deranjeaza putin memoria interna ca este cam mica insa incerc sa ma descurc. Filmele se vad foarte bine si obisnuiesc sa imi pun cateva episoade din Spartacus, ca la asta ma uit acuma.

Ce-as mai putea sa zic. Jocurile merg acceptabil pe el, adica mai multe bine.. pana acum nu mi-a facut nicio problema. Ca aspect arata foarte bine, imi place chiar foarte mult. Daca mai aveti intrebari le astept intr-un comentariu.

Un comentariu

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.