Cum scapi de zgârieturile de pe laptop?

O bună perioadă de timp am folosit mouse-ul direct pe laptop, în partea dreaptă a touchpad-ului. Așa că e de înțeles faptul că au tot apărut zgârieturi de-a lungul timpului, ceea ce acum mă cam oftică. Arată laptopul meu ca după război și nu m-aș supăra deloc să îl ajut să arate iar ca în vremurile bune.

Mai obișnuiesc să folosesc laptopul cu ceasul la mână, iar astfel iarăși apar probleme.

Am căutat pe internet să văd ce metode de îndepărtare a zgârieturilor de pe plastic există și am găsit destul de multe tutoriale.

Cele mai multe tutoriale recomandă folosirea unui produs special conceput pentru eliminarea zgârieturilor de pe plastic. Găsim și pe eMag câteva produse cu acest scop. Sigur, în afară găsești mai multe produse de acest fel, un bun exemplu fiind Amazon.

Cred că de problema asta s-ar putea ocupa chiar și băieții care se ocupă cu detailing și polish auto, probabil că voi căuta să pun o întrebare în perioada următoare.

Sunt și unii care recomandă soluții tradiționale, așa cum este bicarbonatul de sodiu. Eu unul însă nu m-aș încumeta să îl încerc. În listele cu recomandări mai găsești menționată și pasta de dinți pe care, de asemenea, nu aș vrea să o încerc pe laptop.

De asta am făcut și articolul ăsta. Sper că voi găsi la voi recomandări de soluții cu ajutorul cărora poți scăpa de zgârieturile de pe laptop, mai ales dacă sunt accesibile. Deci, nu ezitați să lăsați un comentariu mai jos.

Mulțumiri anticipate!

Distribuie articolul:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.