Skip to content

Cum m-a ajutat pe mine blogging-ul

Last updated on 11 aprilie 2019

effective-blogger-outreachAm zis și voi mai zice multă vreme de aici încolo, eu nu mă consinder blogger cu toate că mai e puțin și fac 6 luni de blogging. Totuși aceste câteva zeci de minute și uneori chiar ore petrecute pe zi cu pagina ”Adaugă un articol” se pare că m-au ajutat destul de mult.

După cum ziceam și pe pagina Despre mine blogul l-am făcut în principal pentru a scăpa de timiditate. Dacă stau puțin și mă gândesc acest lucru a funcționat. Timiditatea nu a dispărut în totalitate însa față de cum eram înainte acum nu mă simt la fel de blocat ca înainte. Blogul m-a ajutat foarte mult să pot vorbi liber, să ma exprim fără probleme și fără frică. Totuși încă nu mă pot prezenta în fața mai multor persoane (peste 30) și să vorbesc liber însă sunt singur că atunci când voi face un an de blogging mă voi putea lăuda cu acest lucru.

În aceste 6 luni de zile mi-am îmbogățit vizibil vocabularul, am învățat să scriu cât mai plăcut, fapt care mă bucură cel mai mult. La fel ca în cazul timidității, știu că și la acest capitol lucrurile vor evolua însă totul ține doar de mine.

Cel mai frumos lucru atunci când ai un blog este că incepi să cunoști tot mai multă lume cu pasiuni comune. Ce e mai frumos decât o mână de oameni (vorba lu’ Gabriel) cărora să le placă același lucru ? Mai frumos e atunci când pe acești oameni ajungi să îi cunoști în realitate. Mă pot lăuda după blogmeet-ul care a avut loc recent la Botoșani că am cunoscut foarte multă lume buna. Lume faină așa cum îmi place mie să le spun. Oameni faini cu care chiar ai ce vorbi, oameni care au opinii inteligente de zis, oameni cu care atunci când începi o discuție aceasta poate dura ore bune.

A ajuns să îmi placă a naibii de mult ceea ce fac. Am o dorință arzătoare de a scrie, vreau să scriu.. îmi place să scriu și voi scrie multă vreme. Mai ales după ce am citit articolul lui Marius pot spune că nu am simțit încă nimic din influențele blogging-ului. De asemenea aproape am terminat cartea Conversații libere care m-a făcut să ma simt atât de mândru că scriu pe blog. (Eu nu sunt blogger, eu doar scriu pe blog)

Deci dacă vrei să îți faci un blog însă nu ai destul curaj îți recomand sa îți faci chiar acum blogul tău și să începi să scrii, nu vei regreta acest lucru.

 

14 Comments

 1. Coffee Coffee

  Succes in continuare! Scrii bine.

  • Multumesc asemenea. Se poate și mai bine, încă sunt la început însă știu că pot mai mult.

 2. Coffee Coffee

  Am gresit un cuvant, scuze

  • Orice om mai greșește!

 3. Sarcasticu Sarcasticu

  Și mai presus de asta, primul articol cu diacritice, nu? :))

  • Chiar al doilea:)).

   • Sarcasticu Sarcasticu

    Neatenție.. :))

    • Văd cât de mult mă citești tu pe mine :)) .

 4. Delaunu Delaunu

  In Romania nu exista multi bloggeri. Blogger inseamna o meserie, nu autor de bloguri, asa cum suntem noi. Si pe mine ma ajutat extrem de mult blogul. Am cunoscut multa lume faina, am participat la evenimente, am scris articole urate despre anumite firme si m-am ales si cu plangere pentru stricarea imaginii unei companii si ce mai, e frumos 🙂

  • Se pare că ai trecut numai prin lucruri interesante. Frumos.

 5. Mă bucur să aud asta!
  Felicitări şi mult spor în continuare! 🙂

  • Mersi Vlad, asemenea. Și mulțumesc că ai pierdut puțin timp citindu-mi blogul.

 6. AndreiBlog AndreiBlog

  Felicitari si mult succes in continuare! Multe avem de invatat, in primu rand sa ne exprimam liber si corect!

  • Mulțumesc asemenea. Tot timpul e loc pentru mai bine și trebuie să facem totul ca să fim mai buni, atât sufletește cât și la tot ce facem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.