Cu problemele din familia tradițională când facem ceva?

Nu o să spun nimic despre cei care au gândit referendumul pentru familia tradițională. Nici despre cei care o susțin. Nici despre ăia care nu o susțin. Și nici despre cei care votează, indiferent de votul lor. Personal nu o să particip la această votare, fiind primul vot la care nu merg de când am acest drept.

Am două motive care îmi justifică alegerea:

  • nu mi se pare o problemă atât de gravă încât să se cheltuie o sumă foarte mare de bani. Pentru că da… acest referendum costă. Și sunt alte lucruri  mai importante. Strict părerea mea.
  • am mai avut noi un referendum care a fost inutil. Cel cu 300 de parlamentari. Ăla ar fi fost bun, dar nu le convine lor așa că nu îl aplică.

Să-l facă, să meargă lumea să voteze și atât. Iar după asta, ce facem?

M-aș bucura să nu mai văd știri în care bărbatul, la beție, își omoară soția în bătaie. Sau copiii. Sau când chiar îi ucide în adevăratul sens al cuvântului. Tare m-aș bucura să se facă ceva în mod concret și cu rezultate și în legătură cu aceste probleme.

Am preluat niște infografice de pe acest site. Și uite cât de nașpa-s statisticile:

Așadar, astea nu-s probleme? În multe familii tradiționale, bărbatul își bate nevasta și copiii. Se ajunge și la crime. Iar când nu se ajunge, copiii vor ieși traumatizați și vor face exact la fel cum au văzut în casă. Aceste situații nu merită un referendum?

Hai să-i dăm naiba pe gay și pe femeile care se iubesc între ele, că așa vrea poporul, apoi să rezolvăm toate astea. Ce ziceți?

5 comentarii


  1. Împotriva violenței trebuie educație, nu referendum. Bine, nici pentru gay nu trebuie, dar au de cheltuit banii din accizele pe țigări și carburanți.

    Răspunde

  2. N-au fost niciodata atatea polemici la un referendum. Probabil a avut dreptate Basescu cu procentul de 20% pe care l-au luat toti in ras.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.