Acasă Diverse Cu problemele din familia tradițională când facem ceva?

Cu problemele din familia tradițională când facem ceva?

Autor

Data

CATEGORIE

Nu o să spun nimic despre cei care au gândit referendumul pentru familia tradițională. Nici despre cei care o susțin. Nici despre ăia care nu o susțin. Și nici despre cei care votează, indiferent de votul lor. Personal nu o să particip la această votare, fiind primul vot la care nu merg de când am acest drept.

Am două motive care îmi justifică alegerea:

  • nu mi se pare o problemă atât de gravă încât să se cheltuie o sumă foarte mare de bani. Pentru că da… acest referendum costă. Și sunt alte lucruri  mai importante. Strict părerea mea.
  • am mai avut noi un referendum care a fost inutil. Cel cu 300 de parlamentari. Ăla ar fi fost bun, dar nu le convine lor așa că nu îl aplică.

Să-l facă, să meargă lumea să voteze și atât. Iar după asta, ce facem?

M-aș bucura să nu mai văd știri în care bărbatul, la beție, își omoară soția în bătaie. Sau copiii. Sau când chiar îi ucide în adevăratul sens al cuvântului. Tare m-aș bucura să se facă ceva în mod concret și cu rezultate și în legătură cu aceste probleme.

Am preluat niște infografice de pe acest site. Și uite cât de nașpa-s statisticile:

Așadar, astea nu-s probleme? În multe familii tradiționale, bărbatul își bate nevasta și copiii. Se ajunge și la crime. Iar când nu se ajunge, copiii vor ieși traumatizați și vor face exact la fel cum au văzut în casă. Aceste situații nu merită un referendum?

Hai să-i dăm naiba pe gay și pe femeile care se iubesc între ele, că așa vrea poporul, apoi să rezolvăm toate astea. Ce ziceți?

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente