Acasă Diverse Chiar îmi place Wordpress-ul

Chiar îmi place WordPress-ul

Autor

Data

CATEGORIE

Mă întreb de multe ori cum ar fi arătat internetul dacă nu ar fi existat WordPress. De fapt, sunt gânduri urâte deoarece eu unul sunt un mare fan al acestei platforme, mai ales pentru faptul că dețin două bloguri pe WordPress și mai scriu pe încă altele două, sau chiar mai multe.

Totuși văd că admirația mea pentru WordPress e mai mult decât simplă apreciere. O pot considera chiar o pasiune pe care nu prea aș dori să o las așa să fermenteze ci aș dori să o pun în aplicare cumva, să o dezvolt.

De când mi-am deschis acest blog, mi-am mai făcut câteva mai mult de dragul de a le vedea online, cu o temă aleasă, configurată șamd și, chiar dacă nu am continuat cu multe din ele, continui să scriu pe două: ăsta pe care vă aflați acum și BlogdeCărți.ro.

Atunci când lucrez la câte un site în Wordprees satisfacția e enormă. Parcă mi-e mai mare dragul să caut plugin-uri, teme și idei astfel încât site-ul respectiv să arate cât mai bine. Mă simt ca un pictor care își vede în fața ochilor creația sau procesul prin care aceasta ia naștere. De aceea zilele acestea m-am gândit mult să îmi mai deschid un blog de nișă. Totuși nu am fost sigur ce nișă să aleg, ce nume de domeniu așa că încă nu a apărut blogul nou și nici nu știu dacă va apărea.

Ideea este că îmi place să fac site-uri în WordPress iar în următoarea perioadă voi încerca să dezvolt această plăcere și, dacă voi reuși, să o transform în ceva productiv.

3769771267_99b93126c1_b

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente