Chiar îmi place Wordpress-ul

Mă întreb de multe ori cum ar fi arătat internetul dacă nu ar fi existat WordPress. De fapt, sunt gânduri urâte deoarece eu unul sunt un mare fan al acestei platforme, mai ales pentru faptul că dețin două bloguri pe WordPress și mai scriu pe încă altele două, sau chiar mai multe.

Totuși văd că admirația mea pentru WordPress e mai mult decât simplă apreciere. O pot considera chiar o pasiune pe care nu prea aș dori să o las așa să fermenteze ci aș dori să o pun în aplicare cumva, să o dezvolt.

De când mi-am deschis acest blog, mi-am mai făcut câteva mai mult de dragul de a le vedea online, cu o temă aleasă, configurată șamd și, chiar dacă nu am continuat cu multe din ele, continui să scriu pe două: ăsta pe care vă aflați acum și BlogdeCărți.ro.

Atunci când lucrez la câte un site în Wordprees satisfacția e enormă. Parcă mi-e mai mare dragul să caut plugin-uri, teme și idei astfel încât site-ul respectiv să arate cât mai bine. Mă simt ca un pictor care își vede în fața ochilor creația sau procesul prin care aceasta ia naștere. De aceea zilele acestea m-am gândit mult să îmi mai deschid un blog de nișă. Totuși nu am fost sigur ce nișă să aleg, ce nume de domeniu așa că încă nu a apărut blogul nou și nici nu știu dacă va apărea.

Ideea este că îmi place să fac site-uri în WordPress iar în următoarea perioadă voi încerca să dezvolt această plăcere și, dacă voi reuși, să o transform în ceva productiv.

3769771267_99b93126c1_b

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.