Același cont de WhatsApp pe două telefoane? E posibil

Deși nu aș putea spune că am simțit vreodată nevoia de a folosi același cont de WhatsApp pe două telefoane, știu că multe persoane ar vrea să facă asta. La mine nu prea a prins aplicația așa că o folosesc doar ocazional. Nu mă întrebați de ce.

Pentru cei care au vrut să folosească același cont de WhatsApp pe două telefoane, am o veste bună: acum e posibil.

Există o versiune beta, anume 2.22.25.8, care îți permite să faci asta. Asta înseamnă că cei care dețin această versiune a aplicației vor putea folosi WhatsApp pe două dispozitive, de exemplu pe telefon dar și pe tabletă.

Telefonul va fi dispozitivul principal, iar cele secundare vor funcționa fără probleme chiar și atunci când dispozitivul principal este offline.

Totuși, trebuie să precizez că șefii de la WhatsApp au gândit această opțiune pentru a putea folosi același cont de WhatsApp pe telefon și pe tabletă. Dar asta nu înseamnă că nu poți fenta puțin sistemul.

Cum folosești același cont de WhatsApp pe două telefoane mobile?

  1. Înainte de toate, asigură-te că ai varianta WhatsApp v2.22.25.8. Dacă nu ai această variantă, atunci ai putea să o descarci de aici. E o sursă de încredere, nu-ți fie frică;
  2. Apoi, pe telefonul 2 intră la setări și activează opțiunile pentru dezvoltatori. La mine pe OnePlus trebuie să intru la Configurările Sistemului – Opțiuni pentru dezvoltatori. Poți folosi funcția de căutare în setări, pentru a găsi mai ușor meniul. Dacă nu ai activat acest meniu, atunci ar trebui să intri la Despre telefon – Versiune și să apeși de mai multe ori pe versiunea telefonului.
  3. Aici caută Cea mai mică lățime. Setează ca această să fie la 600, dar memorează numărul inițial. În acest fel, telefonul respectiv va fi văzut ca o tabletă;
  4. Instalează WhatsApp și pe cel de-al doilea telefon. Este important să fie versiunea recomandată de noi mai sus;
  5. Deschide WhatsApp pe cel de-al doilea telefon și ar trebui să găsești funcția „link a device”. Folosește-o și vei primi un cod QR pe care ar trebui să îl scanezi de pe telefonul principal. În cazul în care ți se cere numărul de telefon pe al doilea dispozitiv, este posibil să fie necesară o lățime minimă mai mare;
  6. Intră înapoi la opțiuni pentru dezvoltatori, pentru a seta Cea mai mică lățime la valoarea inițială.

În acest fel, vei reuși să conectezi două telefoane la același cont de WhatsApp. Simplu, nu?

Distribuie articolul:

3 comentarii

  1. Mi se pare inutilă aceasta posibilitate de a utiliza același cont pe două dispozitive…cel puțin pentru mine.
    Nici eu nu utilizez Whatsapp decât ocazional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.