Câteva site-uri care pentru scris confortabil și concentrat.

Că sunt fan al modului întunecat nu mai este de mult timp o noutate. De altfel, puteți observa asta deja privind culorile care domină aici pe blog. Chiar dacă pare că sunt egoist, vreau de ceva timp să introduc și un white mode, deoarece știu că nu toți iubesc ideea de întunecat, însă încă nu am reușit asta.

Asta deoarece majoritatea modulelor și scripturilor din online introduc un dark mode, pe care eu îl am deja. Eu aș vrea să păstrez versiunea asta de bază și să fie o versiune alternativă, pentru white. Sper să reușesc asta, totuși, la un moment, în viitorul apropiat.

Cu toate acestea, am o problemă în panoul de control al blogului, panou pe care nu îl pot face întunecat. Astfel, la scrierea articolului despre adidași eram suficient de obosit încât să îmi fie imposibil să accept ecranul luminos. Prin urmare, am căutat soluții.

JustWrite.page

Nu știu de ce, dar nu am intrat în Libre Office Writer, ci am căutat un site online unde să scriu. Și am găsit destul de ușor. Articolul cu adidași murdari a fost scris pe www.justwrite.page.

Inițial, mi s-a părut foarte interesant. Mai întâi pentru că puteam folosi dark mode. Mai apoi, era sunetul de mașină de scris. Însă exista și o problemă: faptul că nu puteai șterge prea mult. Nu știu de ce, dar așa s-au gândit ei că nu e ok să ștergi.

Puteai șterge ori întreg documentul, ori puteai accepta greșelile făcute, pentru a le remedia mai târziu. Drept urmare, nu îl voi mai folosi.

Write.as

Acest articol a fost început pe Write.as, un site asemănător. El îți oferă posibilitatea de a folosi modul întunecat și poți șterge bălăriile. Totuși, nu are un buton de salvare sau ceva, ci trebuie să dai cu copy-paste.

De asemenea, lipsa posibilității de a formata textul este o problemă. Asta deoarece va trebui ca mai apoi să faci aceste lucruri în WordPress, ceea ce poate fi nasol.

Interesant este că am ieșit din greșeală de pe articol și am zis că gata, am pierdut articolul. Însă atunci când am dat back, el era nemodificat. Am suflat ușurat.

Și probabil că există și alte site-uri asemănătoare. Am căutat, nu prea mult, dar nu am mai găsit nimic asemănător. Probabil că voi veți reuși să găsiți alternative.

Nu știu dacă voi folosi în continuare write.as, sau voi începe să scriu articolele în Word-ul de la Libre. Ori poate că voi găsi o soluție să fac panoul de control al celor de la WordPress întunecat. Voi cum faceți?

Distribuie articolul:

4 comentarii

  1. Deocamdata, nu iese, nici eu n-am reusit sa fac intunecat. Am incercat niste pluginuri la un moment dat si nu a mers. Nu as incerca alt editor fata de cel din WP. Inclusiv scripturile pt video tot acolo le fac ca in alte parti mi s-au pierdut ciorne cand a cazut curent sau alte briz briz-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.