Căsuțe cu cărți în Botoșani – ÎN SFÂRȘIT

Am un respect imens pentru Victor Miron pe care îl urmăresc pe Facebook acolo unde mereu vine cu câte o inițiativă super mișto pentru a promova cititul. După mine ar trebui să fie cetățean de onoare. L-am admirat și m-am simțit mic totodată – la figurat, că la propriu… – pentru că de multe ori aș putea avea mai multă inițiativă. Dar nu asta contează acum, ci faptul că în sfârșit văd inițiative mișto și în Botoșani.

Nu că nu mi-ar plăcea micul oraș în care mi-am petrecut foarte mult timp, ci pentru că la cât e de frumos, merită mai mult.

Azi am văzut pe Facebook, mai exact pe pagina Botoșani, on line mai multe poze conform cărora în Botoșani au apărut căsuțe cu cărți. Cel mai probabil funcționează după regula: iei o carte, o citești, o duci înapoi. Din ce am citit, cuiburile cu cărți au fost amplasate în toate parcurile din Botoșani dar și pe Pietonalul Unirii. Abia aștept doar să rezolv cu mașina și să merg să las și eu câteva cărți, măcar atât să fac. Poate și câteva poze.

Update: Mă simt și mai mândru să văd faptul că inițiativa a venit de la fostul meu liceu, Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani, mai exact de la doamna profesoară Cătălina Lupașcu. Așadar, jos pălăria! Mai multe detalii aici.

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.