Cargus intră în hora EasyBox

Spun hora EasyBox pentru că a fost primul serviciu de acest tip de la noi, așa că va fi probabil cel mai important și principalul folosit de către marile magazine. eMag și SameDay au dat lovitura cu EasyBox, au furat startul așa că vor fi lideri pe acest segment de piață.

După cum bine am zis-o de multe ori, eu apreciez EasyBox-urile. Este un serviciu foarte practic pentru mine, așa că mă bucură să văd că și firmele mai mici aleg să intre în această horă.

Sigur, e foarte probabil să nu aibă foarte mare succes. Iar asta pentru că piața este pur și simplu dominată. Sunt însă multe magazine mai mici care livrează prin Cargus, așa că noua rețea „click and collect” va fi bine-venită.

Pentru început cică ar urma să fie instalate aproximativ 300 de lockere în București, iar mai târziu se vor extinde ușor-ușor mai peste tot. Rămâne de văzut dacă vor reuși să facă o concurență reală celor de la SameDay, sau nu.

Eu mă bucur însă că apar tot mai multe lockere de la tot mai multe firme, deoarece nu știi niciodată când vei avea nevoie de unul. Cică și Poșta Română ar intra pe piața asta, dar oare cine mai trimite colete cu ei?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.