Bucovina Motorfest 2024: are loc pe 9-11 august

După cum bine știți deja, Bucovina Motorfest este festivalul care îmi place maxim, așa că încerc să nu ratez nici o ediție. Totodată, scriu măcar un articol în fiecare an despre eveniment. Altfel spus, e modul meu prin care susțin acest eveniment, asta pe lângă achiziționarea de bilete și tricouri oficiale.

Ei bine, de ceva timp s-a stabilit data în care va avea loc ediția de anul acesta a festivalului Bucovina Motorfest: 9 – 11 august! Prin urmare, refuzați nunțile și vă puteți pregăti pentru câteva zile de distracție care va include muuuultă bere și muzică bună.

Ușor-ușor încep să apară și numele care ne vor încânta urechile. Primul headliner este Therion. Vorbim despre o formație din Suedia care practică genul Symphonic metal. Dată fiind vârsta sa considerabilă, fiind o formație înființată încă din 1987, cel mai probabil că nu vă e necunoscută.

Dacă vreți să faceți cunoștință cu Therion, puteți încerca Initials BB pe YouTube, piesă care a adunat un număr de aproape 9 milioane de vizualizări. Sună foarte bine, e drept, așa că abia aștept să îi pot asculta live.

Când vor apărea trupe noi, voi actualiza și eu articolul, așa că puteți sta aproape.

Biletele sunt deja disponibile, aici.

Distribuie articolul:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.