Blogmeet #5.5 Botosani

blogmeetO nouă lună, un nou blogmeet.. asta a devenit tradiție deja. E iunie așa că bloggerii botoșăneni se vor întâlni pe 21 Iunie, sâmbătă adică, în localul Chrome Bar, la așa-zisul Blogmeet 5.5.

Ora la care începe este 17.00 pentru a nu ne prinde miezul nopții cu WordPressu-n cap, dar și pentru a putea ajunge și bloggerii mai micuți.

Pentru a participa la această întâlnire nu aveți nevoie decât de voie bună, un blog fie el pe Blogspot, WordPress sau orice altă platformă, sau chiar dorința de a-ți deschide un blog și curiozitatea despre ceea ce înseamnă a fi blogger.

Dacă vrei să îți anunți prezența o poți face aici.

 

Distribuie articolul:

4 comentarii

    • Salut Andrei, ai și tu dreptatea ta. Mulți dintre acești bloggeri sunt la început de drum așa că încă nu au prinsul dragul acela de a scrie, de a dori să stea cât mai mult pe blog și să se ocupe de el. Spre deosebire de mine, ei cred că încă nu privesc departe și nu știu cum văd blogul lor în viitor, însă îi voi întreba asta. Avem de asemenea și foarte mulți blogărași tinerei care sunt în floarea vârstei, zburdalnici.. știi și tu cum e. Am mai zis și voi mai zice, suntem o comunitate în formare și în dezvoltare. Organizăm mai des aceste „ieșiri la bere” pentru ca cei care nu se ocupă prea mult de blogul lor să o facă, să vadă ce avantaje pot avea șamd.

      • Păi poate dacă aţi face aceste întâlniri mai interesante le-aţi stârni interesul, nu doar să voriţi de fotbal, bere şi alte cele..

        • Nu știu ce anume ți-a creat impresia că vorbim numai despre fotbal și bere. Am proiecte pentru orașul Botoșani despre care vorbim, blogosferă, bloggeri și multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.