Black Friday la MyThemeShop: Teme premium la 19 dolari

Eu consider că MyThemeShop este unul dintre cele mai importante magazine online de teme WordPress. Tema acestui blog este cumpărată de acolo. Am mai luat o temă pentru BlogdeCarti.Ro acuma ceva timp, tot de la ei. De asemenea, știu destul de mulți bloggeri care folosesc temele lor. Iar motive sunt destule.

Au teme faine și la prețuri accesibile, mai ales dacă prinzi reduceri. De asemenea, sunt ok din punct de vedere al vitezei, dar și ok din punct de vedere SEO. Iar cum la alții abia săptămâna asta e Black Friday – dată obișnuită de fapt – avem reduceri pe MyThemeShop.

Teme Premium și Pluginuri de la MyThemeShop: 19 dolari de Black Friday

Dacă vrei să profiți de oferta celor de la MyThemeShop atunci ar trebui să folosești zilele acestea codul de reduceri 19USDForAll cu care poți cumpăra orice temă sau plugin cu doar 19 dolari.

VEZI TOATE TEMELE DE PE MYTHEMESHOP!

Iar eu cred că ai de unde alege. MyThemeShop este un magazin online cu 105 teme WordPress Premium și 23 de Pluginuri. Astfel, dacă ești blogger sau administrezi site-uri, cred că merită să-ți iei câteva teme din acest magazin online, mai ales că promoțiile sunt pe măsură.

După cum ziceam și mai sus, am testat personal temele de la ei și sunt mai mult decât foarte mulțumit. Sunt ușor de personalizat, majoritatea vin cu diferite interfețe demo, panoul de control ne pune la dispoziție o mulțime de opțiuni șamd. Iar temele sunt chiar simple, rapide și plăcute, așa cum ar trebui să fie orice blog de fapt.

O altă ofertă bună este să plătești 100 de dolari pe an pentru a avea acces gratuit la toate resursele de pe site. Adică peste 100 de teme și peste 20 de pluginuri cu 100 de dolari. Mie-mi sună a ofertă convenabilă.

Așadar, dacă vrei o temă premium pentru blogul tău, ori pentru alte site-uri, atunci acum e momentul să-ți cumperi una.

wordpress

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.