Acasă Blogging Atunci când ești cu un picior în groapă și nu vezi asta

Atunci când ești cu un picior în groapă și nu vezi asta

Autor

Data

CATEGORIE

Am văzut azi pe Facebook videoclipul ăsta, marca Doza de Hash:

Pe scurt, un volgger din Republica Moldova pe nume Ilie, a venit în Iași la o întâlnire cu cei care-i admiră muncă. Au fost atât de mulți încât au cam umplut un mall, lucrurile au luat-o razna. Mă rog.

La Digi 24, post pe care nici nu îl am în grilă, se trezește o deșteaptă, pe nume Ioana din câte am înțeles, să comenteze situația. Vloggerii filmează nimicuri. 

Și mi se pare că e un gest disperat al unui post aproape pe moarte, care îi atacă pe cei care trăiesc chiar ok, bine sănătoși. Despre cifre vorbește mai mult Mikey, în Doza lui, dar tot pe scurt vă zic că multe episoade au un rating mai mare decât al multor emisiuni în care se bagă bani grei.

Nu-s un mare susținător al vloggerilor, nu prea urmăresc vloguri, dar știu că nu toți vloggerii fac nimicuri, așa cum zice cucoana respectivă căzută pe ecranul unui televizor, nici ea nu știe de unde. De fapt, există multe filmări mult mai bune decât mii de emisiuni de la noi.

Pe lângă faptul că respectiva cucoană are o mufă de… televizor, e plină de aroganțe uitând cum se zice la…. vlogger, da vlogger.

Ideea e că atacul ăsta indirect are în spate foarte multe lucruri triste pentru partea care atacă. Uitatul la este considerat acum unul din cele mai de c****^$#$% activități. Posturile TV promovează mai mult incultura, cerșetorii, pițipoancele. Jurnaliștii mai reușesc să atragă vizualizări doar cu titluri nu o să-ți vină să crezi cât de penibili au fost cei de la Digi 24, cu piți dezbrăcate prin emisiuni sau cu deștepte care de fapt nu-s deștepte și care-și dau cu părerea pe la Digi 24.

Nașpa să ajungi așa penibil… Iar dacă e să auziți părerea mea.. eu cred că televiziunea de proastă calitate, respectiv peste 90% din ceea ce înseamnă televiziune, e pe moarte.

5 COMENTARII

  1. Mă sincer să-ți spun, nici eu nu-s cu vloggurile.. sau urmăresc când și când câte ceva interesant. Dar despre Digi24 sau alte posturi de televiziune în general, care arată nimicuri ce le urmăresc doar boșorogii în înmulțirea îndoctrinării cu fel și fel de rahaturi, ei bine, eu astfel de posturi le dau drumu când vreau să mă bag la somn.

  2. Ioana este o fată foarte talentată și este in televiziune pe buna dreptate. Pe studii si pe foarte multa munca. Nu stiu exact care e faza, o sa ma uit sa vad de ce si-a pus in cap poporul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente