Ați folosit Vinted? Care sunt părerile voastre?

Nu am mai intrat de mult timp în în magazinul de aplicație al celor de la Google, chiar dacă odinioară îl accesam destul de des. Probabil că voi relua acest obicei, pentru a mai explora aplicațiile recent lansate care se bucură de popularitate. Ar merge, nu?

În afară de Temu, care se bucură de foarte multă popularitate, mi-a sărit în ochi aplicația Vinted. Ba chiar în ultima vreme am mai încasat și câteva reclame la acest serviciu.

M-a făcut curios, așa că am zis să descarc aplicația, pentru a mă înregistra ulterior.

Înregistrarea se face ușor iar imediat după ți se recomandă să pui ceva la vânzare. Cum nu ăsta era scopul meu, am închis destul de rapid aplicația.

Am vrut să văd care sunt articolele populare de pe Vinted și sunt destule. Cu toate acestea, marea lor majoritate par a fi postate de către ceva nume străine.

În mintea mea, Vinted era cu totul altceva. Mă așteptam să dau peste o mulțime de anunțuri ale oamenilor care vor să vândă anumite articole vestimentare. În schimb, aici pare că activează mai multe persoane – care probabil că nu sunt de pe meleaguri – care și-au făcut mici tarabe.

Cumva, conceptul este exact cum am menționat anterior. Vinted a fost lansat ca un târg de haine second hand. Totuși, am văzut că mai sunt pe acolo și cărți, iar diversitatea de categorii ne spune că se dorește ca Vinted să fie o piață mult mai largă de produse.

Ar fi fost interesant dacă anunțurile erau grupate, cumva, pe orașe, așa cum este pe OLX. Nu de alta, dar nu știu cine se încumetă să cumpere un hanorac SH de cine știe unde, de pe o aplicație de care nu se prea știe nimic.

Nu știu cum intermediază Vinted vânzările, dar e de urmărit.

Ați încercat aplicația/serviciul? Părerile sunt bine-venite în comentarii, desigur. E de consultat și acest topic de pe Softpedia. Acolo există persoane mulțumite de serviciu. Totuși, ar fi țepe și pe acolo, așa că aveți grijă să nu luați o țeapă de pe Vinted.

Distribuie articolul:

5 comentarii

  1. La ce scoruri au vanzatorii pe acolo mai scumpe ca in magazin sunt unele produse , desi sunt sh si arata deplorabil unele produse

    Sa ceri 200 de lei pe o pereche de adidasi sh in conditiile in care in magazin aceiasi pereche de adidasi costa 140 de lei …

      • Da , de curand mi-am cumparat un tricou nou nout Under Armour din Hervis la pretul de 55 de lei si pe site-ul Vinted acelasi model de tricou doar ca este second hand l-am gasit la pretul de 70 de lei

        La fel si la adidasi . In aprilie mi-am luat tot din Hervis o pereche de adidasi de la Under Armour , modelul Mojo 2 la pretul de doar 140 de lei iar pe site-ul Vinted un seller vinde acelasi model la pretul de peste 202 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.