Apare cartonașul albastru în fotbal

Asta ne mai lipsea, că în rest aveam de toate… vorba aia! În cazul în care v-a scăpat, aflați că majoritatea `ălor mari, excepție făcând Premier League, din fotbal au fost de acord cu ideea că e nevoie de un cartonaș nou: cel albastru. În rest, toate problemele au fost rezolvate, nu se mai trage de timp.

Cartonașul albastru presupune o eliminare de 10 minute. În cazul în care jucătorii vor primi două astfel de cartonașe, vor primi roșu, la fel ca în cazul cartonașelor galbene.

Cartonașul albastru va fi oferit în cazul „faulturilor cinice” dar și în cazul protestelor insistente, din câte înțeleg.

Cel mai probabil că inițial vor face experimente pe competiții mai puțin importante, iar dacă sesizează că ideea are efecte benefice asupra jocului, cel mai probabil că noul cartonaș va fi general valabil.

E revoluție în fotbal sau doar un fâs?

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Ideea de baza este buna: de ce sa-i blochez participarea jucătorului intr-un joc viitor, lăsându-l să continue cu prostiile în jocul actual. Uneori este atât de importantă victoria pentru una din echipe, că merită un galben luat. O ieșire de 10 minute ar fi mai benefică pentru calmarea spiritelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.