Aparat de curățat scame Philips GC026/00 – merită?

Pe principiul asta îți mai trebuia, că în rest ai de toate. Dar, în ciuda gândului că e încă un aparat inutil pe care îl uiți într-o cutie în cine știe ce sertar, un aparat de curățat scame se dovedește a fi chiar util.

L-am cumpărat pe când era ceva promoție la eMAG și primeai ceva voucher dacă plăteai cu un card Master, sau ceva de genul. Doar că fie am văzut eu promoția pe ultima sută de metri, iar mai apoi s-a încheiat, ori fie cine știe ce s-a întâmplat că n-am mai primit nici un voucher.

M-am și certat cu ei, dar degeaba. Până la urmă am ridicat comanda, ca să nu-mi pară rău. Ideea e că la cum era oferta, afacerea suna tare avantajos. Mă rog.

A ajuns aparatul de curățat scame Philips GC026/00 l-am folosit și nu am putut decât să mă declar foarte mulțumit.

Nu aveți idee cât de mult pot afecta scamele aspectul unui articol textil. Aveam niște fesuri, un tricou și nici nu mai știu ce alte articole vestimentare care au trecut imediat din categoria de purtat prin casă la pot fi luate și pe afară.

Uimitor mi se pare faptul că acest aparat de curățat scame are pe eMAG peste 1600 de recenzii, iar media este de 4.88 din 5. Nu e puțin lucru!

Aparatul e micuț, ușor de folosit, funcționează cu baterii, adună scamele într-un recipient ușor de detașat pentru curățare și te ajută să faci anumite articole textile să arate ca noi, chiar dacă te pregăteai să le arunci.

Rezultatele arată cam așa:

Nu sunt cele mai calitative poze, o să mai fac și altele cu prima ocazie, însă cred că sunt suficient de ilustrative.

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Distribuie articolul:

2 Comentarii

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.