Acasă Diverse Amendă pentru rovinietă? Nu arunca plicul

Amendă pentru rovinietă? Nu arunca plicul

Autor

Data

CATEGORIE

Amenda pentru rovinietă vine în general după câteva luni după ce te-a luat o cameră la ochi, așa că vine prin poștă într-un plic și nu o primești pe loc de pe la vreun polițist. Iar dacă o plătești în 48 de ore, ai o reducere de 50% deci probabil fiecare șofer vrea să profite de treaba asta. Doar că… ai nevoie și de plic pentru a plăti amenda în jumătate, pentru că doar pe plic scrie data primirii amenzii pentru a o putea plăti în 48 de ore.

Un prieten a aruncat plicul, ceea ce probabil că ar face sau chiar fac mulți, așa că a fost nevoit să umble din poștă în poștă până a primit o hârtie care să menționeze data primirii plicului cu amenda, pentru care a mai plătit și o taxă de vreo 4 lei.

Așa că, dacă luați vreo amendă pentru rovinietă, să faceți bine să nu aruncați plicul. Dacă nu vă doriți să faceți drumuri în plus și să întâlniți atitudini de genul păi de ce ați aruncat plicul? nu știați?

De unde mama mă-sii să știi oare?

S-a tot vorbit ca amenzile să poată fi plătite în jumătate într-un timp mai lung, nu doar 48 de ore, dar și ca amenzile de rovinietă să vină mai repede. Acuma cine știe când și dacă lucrurile astea vor deveni realitate.

plic amenda rovinieta

6 COMENTARII

  1. Chiar ca e ciudat ca intr-o lume atit de informatizata, plina de interneti si smartfoane, tot clasica tehnologie a hartiei scrise (in cazul de fata plicul) este deci mai valabila. Bun, si atunci ce rost mai au investitiile in noile tehnologii IT daca nu sint utile ?! Sa va mai aduc aminte de faza cu cardurile de sanatate ?
    I Love 5G 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente