Am văzut Vikingul pe SkyShowtime

Dacă tot mi-am făcut abonament la SkyShowtime am zis să văd cum rulează aplicația, mai ales că o lăuda lumea la comentarii aici pe blog. Neavând laptop pentru deplasările din weekend, am butonat telefonul cât s-a putut, așa că într-un final am decis să-mi pun un film.

Cred că e prima oară când văd un film pe telefon și recunosc că nu e cea mai plăcută experiență. Dar, la nevoie, merge.

Și ce film să aleg, dacă nu unul cu vikingi? Îmi place subiectul, voiam puțină acțiune și am sperat că nu mă voi plictisi uitându-mă, iar efortul va merita. Vikingul se cheamă filmul, e din 2022 și e disponibil, așa cum ziceam, pe SkyShowtime.

Începutul e destul de în forță. Pare că s-a grăbit regizorul așa că povestea a fost puțin pe repede înainte. Suntem introduși repejor în povestea filmului în care Amleth își pierde tatăl, mama îi este răpită iar el fuge pentru a-și salva viața.

În secunda imediat următoare, îl vedem gata mare, pregătit să-și ucidă unchiul, pentru a se răzbuna. Totul se petrece parcă stupid de rapid, iar Amleth devine foarte curând, din proprie inițiativă, sclav în ferma celui care i-a ucis tatăl.

De aici, începe să-și pună în practică planul de răzbunare și, în cea mai mare măsură, totul merge brici.

Mai sunt și niște scene ale căror rost nu l-am înțeles, animații făcute parcă de un copil de grădiniță. Uneori le repetă atât de mult încât îți vine să închizi filmul, care durează totuși două ore. Culmea e că nu m-am plictisit, deși per total mi s-a părut un film prost.

Nu-l recomand, sunt sigur că găsești o mulțime de alte filme mai bune atunci când vrei să sacrifici două ore din viață.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.