Am găsit, în sfârșit, un site pentru semnarea documentelor PDF

Acesta face parte din acele articole pe care le scriu și pentru mine, pentru a găsi mai ușor anumite informații de care am nevoie ocazional. Ei bine, mi se întâmplă uneori să fie necesar să semnez un document, iar cum nu am imprimantă pentru a-l imprima, semna, scana și trimite, prefer să merg pe o variantă mai simplă.

Mai precis, folosesc ceva tool online pentru a semna documentele respective. Numai că în ultima perioadă eram nevoit să testez o mulțime de instrumente, numai ca să constat că la final trebuie să plătesc pentru a descărca documentul de care am nevoie.

Nimic nu era mai enervant decât să completez toate datele solicitate, să semnez iar la descărcare să fiu nevoit să plătesc. Iar când găseam un site care funcționa, uitam să îl salvez, așa că după o perioadă eram nevoit să trec iar prin toate căutările enervante.

Acum am găsit un astfel de site care te ajută să semnezi documente PDF, așa că am zis să îl salvez aici, pentru a ști sigur că dau de el mai ușor. Poate va fi util și altora, cine știe?

Site-ul se numește DigiSigner și sper că nu va dispărea prea curând, așa cum s-a întâmplat cu altele.

Distribuie articolul:

9 comentarii

  1. Pentru urgențe de genul acesta eu folosesc DocHub care e integrat cu Google Drive și permite 5 semnături gratuite lunar.

    L-am descoperit prin 2020 când primeam tot felul de minuni de la școală și trebuia să le semnăm pentru a ne exprima acordul. Încă e up…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.