Am găsit, în sfârșit, o aplicație pentru monitorizarea veniturilor & cheltuielilor

Unul dintre lucrurile pe care le-am învățat anul trecut este importanța de a monitoriza cheltuielile și veniturile. Acest lucru este, cel puțin teoretic, destul de ușor de făcut. Iar dacă faci asta, mai apoi îți va fi mai ușor să optimizezi treburile.

Cel puțin asta am înțeles eu. Numai că pentru mine monitorizarea cheltuielilor a fost o foarte grea provocare. Asta deoarece mi-a fost foarte greu să găsesc o aplicație cu care să mă înțeleg.

Am încercat nenumărate, dar majoritatea aveau câte o problemă. Îmi făceam cont, începeam să monitorizez și renunțam după 10-15 zile.

Începea o nouă lună iar eu încercam o nouă metodă de monitorizare și tot așa. Într-un final, pare că în ianuarie am reușit, în sfârșit, să închei o lună de monitorizare a cheltuielilor, asta după ce m-am descurcat binișor atât în noiembrie cât și în decembrie.

M-am reîntors la prima aplicație testată, anume Walley by BudgetBakers. Am fost nevoit să cumpăr planul premium, pentru care nu mai știu cât am plătit.

Nu m-a încântat ideea de a plăti pentru o aplicație, dar dat fiind faptul că e lifetime, am zis că merge. Aveam nevoie de planul ăsta pentru diferite funcții așa cum a fost sincronizarea cu conturile bancare, la care am renunțat la un moment dat.

Aplicația e foarte bogată în funcții și opțiuni și încă nu am avut curaj să testez prea multe. Pentru început, nu vreau decât să monitorizez totul, pentru ca mai apoi să trec la nivelul următor.

Am editat categoriile cât să se potrivească cu cheltuielile și sursele mele de venit și încerc să nu treacă mai mult de 1-2 zile fără să actualizez totul în aplicație. Sigur, ar fi fost ideal să fac asta după fiecare tranzacție, doar că mi-e cam greu să fac asta acum.

Aplicația poate fi găsită aici dacă folosiți Android dar din câte am văzut este disponibilă și pt iOS. O puteți încerca dacă aveți nevoie de o astfel de aplicație.

Cel mai mult îmi place că au o platformă ce poate fi accesată din browser și e sincronizată cu aplicația. Personal, de ceva timp folosesc mai mult site-ul web, pentru că obișnuiesc să folosesc telefonul prea mult, așa că mi-e mai confortabil să fac asta pe desktop.

Folosiți un astfel de instrument de monitorizare a cheltuielilor?

Distribuie articolul:

13 comentarii

  1. Am avut multe aplicatii de monitorizat, dar de nici una nu m-am tinut mai mult de o luna, apoi renuntam. plus ca majoritatea aplicatiilor pentru ios te cam obliga sa platesti.

  2. BT Pay îmi arată ce și cum am cheltuit într-o lună și le sortează el pe căprării… faza mai puțin plăcută e că nu poți vedea decât pentru ultimele 3 luni (aici e inclusă și luna curentă)… dar e suficient că nu faci nimic decât să dai cu cardul și știi pe ce s-au dus banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.