Acer lansează o bicicletă cu inteligență artificială

Cine zicea că inteligența artificială nu poate ajunge în rândul bicicletelor? Iată că se poate. Acer lansează un dispozitiv bazat pe inteligență artificială, conceput pentru transportul urban.

Îi spune Acer ebii, iar șmecheria la această bicicletă deșteaptă este faptul că asigură o experiență optimă și personalizată în funcție de condițiile de pedalare, la puterea de pedalare și la nivelul de asistență preferat de utilizator.

Dar această bicicletă nu face doar atât, ci totodată are capacitatea de a ajusta utilizarea bateriei în funcție de distanța până la destinație. În acest fel, vei ajunge la destinație fără a duce grija bateriei. Asta chiar sună bine.

De asemenea, despre baterie ar mai fi de zis că are încărcare rapidă și se poate înlocui rapid, dacă e nevoie.

Despre design, se remarcă prin eleganță și simplitate. Nu cred că m-aș face de râs să ies pe uliță cu o astfel de bicicletă.

Pentru a se păstra tendințele, s-au folosit materiale reciclabile pentru anvelope, în timp ce transmisia se face cu ajutorul unei curele din carbon, care presupun că are o durată de viață destul de îndelungată.

V-ați cumpăra o astfel de bicicletă?

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Sa vrei sa lansezi ceva si sa nu spui nimic despre produs , autonomie , pret , ce tip de baterie are , in cat timp se incarca si la ce amperaj se incarca nu ma atrage deloc

    • Dacă ai întrebări precise, spune-mi. În comunicatul de presă sunt menționate toate, doar că am vrut să fiu mai pe scurt. Sigur găsești mai multe detalii dacă vei căuta pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.