Acasă Diverse 5 idei de cadouri pentru bărbați

5 idei de cadouri pentru bărbați

Autor

Data

CATEGORIE

Ne apropiem cu pași repezi de luna cadourilor, Decembrie. E Ziua Națională a României, Moș Nicolae dar și Crăciunul, deci cel puțin 3 zile în care trebuie să facem cadouri. Dacă mai avem și prieteni care au ziua aniversară în decembrie, oficial întreg bugetul ar trebui alocat pentru achiziția de cadouri.

Tot luna decembrie este aceea în care căutăm cel mai des idei de cadouri. Personal sunt neinspirat, iar când se apropie ziua a câte unui prieten și trebuie să-i cumpărăm cadou, de prea puține ori vin cu idei. 

Așa că fiecare articol în care sunt oferite sugestii de cadouri este mereu de mare ajutor. Asta pentru că singuri, fără o mână de ajutor, ne-am descurca cu siguranță tare greu. 

Pe blogul prietenului meu Sergiu Raica puteți găsi articole de genul acesta, cu cele mai bune idei de cadouri și, din lista aia mare pregătită de el pe categorii, cu siguranță poți găsi o idee care să se potrivească și în cazul tau.

Cadouri pentru bărbați – câteva idei

Nu vreau să vorbesc despre cadouri în general, ci cumva mai nișat. Mai exact, în acest articol vreau să fac câteva – destul de puține, aș zice – recomandări de idei de cadouri care pot fi oferite bărbaților. 

Mai exact, voi spune ce mi-ar plăcea mie să primesc cadou. Deci poate fi folosit acest articol și ca sursă de inspirație de către prietenii mei, mă rog, de către cei câțiva care citesc blogul.

O carte

O carte poate fi mereu cea mai bună idee de cadou. Desigur, marea provocare atunci când alegi să oferi o carte cadou este să găsești cartea potrivită. Totuși, dacă știi ce cărți citește persoana respectivă, ar trebui să îți fie mai ușor.

Ceri sfaturile unui bibliotecar sau vânzătorilor de la librărie, conform cărților citite până acum, și cu siguranță vei primi câteva sugestii.

Un gadget

Folosim tehnologia zilnic. Laptop, PC, telefon, tabletă șamd. Așa că există acum o mulțime de gadgeturi care pot fi oferite cadou.

Poți oferi un mouse de gaming, dacă persoana respectivă este pasionată, niște căști mișto, un smartwatch sau chiar o husă pentru telefon. Cel mai important este să rezolvi o nevoie a persoanei care urmează să primească respectivul cadou.

Atunci când faci un cadou nu e important doar să rămână amintire ci totodată acea persoană chiar să aibă nevoie de cadoul tău, să îl folosească.

Un card cadou

Cred că poate fi mereu soluția salvatoare. Nu știi ce cadou ar trebui să cumperi? Ai putea opta pentru un gift card. Practic, e un card de cumpărături de o anumită sumă de bani.

Astfel, persoana respectivă va cumpăra cadoul pe care și-l dorea și de care avea nevoie. Scapi de stres și reușești să-i faci o mare bucurie.

Sau, dacă nu vrei să te complici, poți să-i dai banii direct. Doar că în cazul ăsta scad șansele să-și ia cadou din ei, ci e probabil să-i folosească pentru alte nevoi.

Articol vestimentar

Eu de ziua mea am primit 2 șepci. Port des în ultima vreme, așa că prietenilor le-a fost destul de ușor să găsească idei. Mai ales că în unul dintre cazuri nu am fost deloc subtil. Acum ar prinde bine o căciulă, că încă o mai port pe cea cumpărată în liceu. :))

Idei de cadouri sunt multe, important e să se potrivească nevoilor și preferințelor. 

Orice altceva

Se presupune că tu cunoști cât de cât persoana căreia vrei să îi faci cadoul. Îi știi cel puțin o parte dintre pasiuni. Ei bine, ai putea opta pentru un cadou care să pună jar în pasiunea sa. Gătește? Ustensile pentru gătit. Aleargă? Un tricou. Face poze? O geantă pentru aparatul foto. 

Și am putea continua mult și bine. Important e să satisfaci o nevoie, așa cum am mai zis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente