2016 e anul în care renunț la lucruri și obiceiuri

Parcă nu a mai fost până acum început de an precum e ăsta pentru că mă simt mai motivat față de anii din urmă. Și cum e mai bine să îți începi anul dacă nu renunțând la diferite obiceiuri și lucruri despre care știi că nu-ți fac bine?

Am mai avut o tentativă de a renunța la cafea și atunci a funcționat pentru ceva timp, după care am revenit la ea așa.. fără motiv. Acum însă este a 4-a zi de când nu mai consum cafea și nu am simțit deloc nevoia de a o consuma. Nu zic că nu voi mai bea deloc cafea, ci nu voi mai bea zilnic cu siguranță ci doar așa.. din când în când la o ceașcă de vorbă.

De asemenea am zis că revelionul care tocmai a trecut e ultima zi, sau noapte, în care consum alcool mai mult de un pahar sau de o sticlă de bere. Asta pentru că știu că nu e ok pentru organism așa că am zis să fac și acest pas. Ba chiar mă pot mândri cu un singur pahar cu vin în ultimele 4 zile. E ceva.

Vreau și să încep să fac mai mult sport în acest an dar și să mănânc mai sănătos. Încă mai am de lucrat la partea cu somnul, însă voi fi forțat la un moment dat să o pun la punct.

Și, poate cel mai important, în 2016 vreau să renunț la oameni. Mă refer la acei oameni despre care știu că nu îmi vor binele ba chiar dimpotrivă, așa că voi încerca să nu mă mai pun pe mine pe locul 2 doar binele altora, precum am făcut de când mă știu.

Voi ce planuri aveți pentru 2016?

2016

Distribuie articolul:

3 Comentarii

  1. Dacă nu pun la socoteală Revelioanele și niște ocazii foarte speciale (au fost doar vreo 2), nu am mai consumat alcool (deloc) de vreo 3 ani. #cicăsămălaud

  2. Eu m-am pus pe cură de slăbit. Asta implică sport, mâncare cu mai puține grăsimi și nu alcool. Asta ar fi toate niște schimbări pe care deja am început să le fac. Însă la mine vor exista și niște schimbări la nivel de investiții, o să încerc să fiu mai chibzuit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.